Postup přípravy
Krok 1: Hranolky dáme na plech, pokapeme trochou oleje a pečeme cca 20 min.
Krok 2: Rybí prsty dáme na pánev a smažíme 5-10 min., poté podáváme.
Zveřejněno 20. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí prsty s hranolky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r21E
Moje poznámka
Rybí prsty s hranolky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r21E
Nejnovější recepty
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 5 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 7 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 9 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 12 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 13 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květáková polévka
Eva_H před 1 hodinou
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 3 hodinami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 4 hodinami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 4 hodinami
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 5 hodinami
Jarní salát
Kajkajak před 6 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 6 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 7 hodinami
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 7 hodinami
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 7 hodinami
Tématické fráze:
rybí prsty,
rybí prsty recept,
jak usmažit rybí prsty,
rybý prsty,
rybi prsty v troube,
jak dlouho se připravují rybí prsty,
výroba rybích prstů,
recept na rybi prsty,
rybi prsty na panvi,
rybí prsty recepty,
a dost rybí prsty,
recept rybí prsty,
jak se dělají rybí prsty,
rybí prsty pro děti,
rybi prsty priprava,
kvalitní rybí prsty,
strava pro roční děti recepty,
rybí prsty výroba,
priprava rybich prstu,
hranolky v troube
Suroviny:
rybí prsty,
hranolky,
tatarská omáčka,
kečup sladký
Komentáře (36)
Rybí prsty představují nejúčinější způsob, jak zužitkovat zbytky při výrobě rybího filé a pod. Slisované zbytky zabalené do strouhanky se chuťově vyrovnávají Rema plátkům. Když nejdou na odbyt, dají se koupit balíček (200g) ve slevách i za 10Kč.
Útěchou mi je, že dnes jsou k dostání opravdu dobré ryby (i když ne za levný peníz)
To je "recepis"
Já tu rybu měla docela ráda. Do té doby, než jsem si o ní něco zjistila. Prezentují to většinou jako mořskou rybu, přitom jde o sladkovodní rybu, která se pěstuje v nejšpinavějších řekách na světě v Hongkongu. Ryby jsou krmeny odpadem a nabývají na hmotnosti obrovskou rychlostí. Jejich maso není nic extra, jsou to jen rychle vyhnané tuky a vitamíny nemá skoro žádné.
Proto vám radím... raději přesedlejte na české sladkovodní rybky... například dravci jsou výborní... nebo naopak kvalitní mořské ryby, ale už nikdy pangas!!!
Tohle mi nepřijde proto ani trochu vtipné.