Ukrajinské bramboráky
Klasické smažené bramboráky zná každý, ale co takové ukrajinské bramboráky? Hlavní rozdíl je v tom, že uvnitř najdete náplň z mletého masa, která z nich dělá sytou večeři nebo oběd. Podávat je můžete se zakysanou smetanou.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 361 kJ / 564 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,38 g |
Tuky | 8,68 g |
Vláknina | 15,71 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 132 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 94,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ukrajinské bramboráky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w0Ww
Moje poznámka
Ukrajinské bramboráky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w0Ww
Nejnovější recepty
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno před 19 hodinami
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno 14. 10. 2025 14:33:04
Jelení závitky
Přidáno 14. 10. 2025 13:01:02
Pikantní pečená rajčata
Přidáno 14. 10. 2025 12:33:53
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno 14. 10. 2025 11:57:44
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka z pudinku
Routeu před 12 minutami
Krevetové rizoto
Lucie1001 před 13 minutami
Rychlá hrachová polévka s krutony
Lara.S před 23 minutami
Kanellbular - skořicové šneky
Lara.S před 24 minutami
Křehký jablečný závin
Lara.S před 24 minutami
Chutné vafle
Lara.S před 25 minutami
Jablkový perník
Lara.S před 25 minutami
Rybí filé na italský způsob
Jan Nemec před 2 hodinami
Mexický bramborový salát
wimra před 2 hodinami
Tématické fráze:
ukrajinske recepty,
ukrajinská jídla,
ukrajinské jídlo,
ukrajinská kuchařka,
ukrajinske jidla,
recepty z ukrajiny,
ukrajinské placky,
ukrajinský dort,
ukrajinská jídla recepty,
ukrajinská jídla-recepty,
bramboráky,
recepty ukrajinske,
ukrajinský bramborový salát,
ukrajinske moucniky,
rusky bramborák,
ruské bramboráky,
ukrahinske jidlo,
ukrajinské brambráky,
ukrajinsky jidla,
naucit se ukrajinsky
Suroviny:
brambory,
cibule,
česnek,
vejce,
mouka,
sůl,
pepř mletý,
maso mleté,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (31)
,
Dávam bodík k tomu +11
Moc se mi líbí tvá snaha a jsem rád, že tě nikdo za češtinu nekritizuje.
A teď k receptu. Znám takhle pečené řízky a máme je rádi. Udělat to s mletým vepřovým nás nikdy nenapadlo, rozhodně to zkusíme.
Známe od kámošky z Ukrajiny karbanátky dělané jen z vepřového, jdou strašně dobré a už jiné neděláme. Tvé bramboráky určitě budou taky.
Bod samozřejmě přidávám.
Ale té soli mi připadá 3 lžíce hodně.
pepř je jasný a pak
náplň: ....
Vidím, že pocházíš z některé části Ruska, asi Ukrajina a že budeš mít s češtinou trochu problém, ale neboj my to tady nějak přečteme a budeme tě tolerovat