Ukrajinské bramboráky
Klasické smažené bramboráky zná každý, ale co takové ukrajinské bramboráky? Hlavní rozdíl je v tom, že uvnitř najdete náplň z mletého masa, která z nich dělá sytou večeři nebo oběd. Podávat je můžete se zakysanou smetanou.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 361 kJ / 564 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,38 g |
Tuky | 8,68 g |
Vláknina | 15,71 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 132 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 94,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ukrajinské bramboráky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w0Ww
Moje poznámka
Ukrajinské bramboráky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w0Ww
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 4 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 15 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 19 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 23 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Toskánský bůček
poirotka před 28 minutami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 32 minutami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 1 hodinou
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 2 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 2 hodinami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 4 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 4 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 14 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 14 hodinami
Tématické fráze:
ukrajinske recepty,
ukrajinská jídla,
ukrajinské jídlo,
ukrajinská kuchařka,
ukrajinske jidla,
recepty z ukrajiny,
ukrajinské placky,
ukrajinský dort,
ukrajinská jídla recepty,
ukrajinská jídla-recepty,
bramboráky,
recepty ukrajinske,
ukrajinský bramborový salát,
ukrajinske moucniky,
rusky bramborák,
ruské bramboráky,
ukrahinske jidlo,
ukrajinské brambráky,
ukrajinsky jidla,
naucit se ukrajinsky
Suroviny:
brambory,
cibule,
česnek,
vejce,
mouka,
sůl,
pepř mletý,
maso mleté,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (30)
,
Dávam bodík k tomu +11
Moc se mi líbí tvá snaha a jsem rád, že tě nikdo za češtinu nekritizuje.
A teď k receptu. Znám takhle pečené řízky a máme je rádi. Udělat to s mletým vepřovým nás nikdy nenapadlo, rozhodně to zkusíme.
Známe od kámošky z Ukrajiny karbanátky dělané jen z vepřového, jdou strašně dobré a už jiné neděláme. Tvé bramboráky určitě budou taky.
Bod samozřejmě přidávám.