Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 056 kJ / 970 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,72 g |
Tuky | 80,30 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,03 g |
Sodík | 252 mg |
Sůl | 0,64 g |
Sacharidy | 32,98 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vanilkový puding
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lPD7
Moje poznámka
Vanilkový puding
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lPD7
Nejnovější recepty
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 1 hodinou
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 13 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 19 hodinami
Tvarohový koláč s hruškami
Přidáno před 20 hodinami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 20 hodinami
Jelení svíčková s omáčkou z lišek
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Borůvkové muffiny
olivka před 39 minutami
Dvoubarevná hrníčková bábovka
Dagemar před 39 minutami
Vepřové kostky na česneku
Nikijaho před 55 minutami
Maďarská houbová polévka
Fitulka před 1 hodinou
Polévka z červené čočky s česnekem
KuchtinkaHaninka před 1 hodinou
Čevabčiči s bramborem
erikpatrik@email.cz před 1 hodinou
Rajská omáčka s karbanátkem
Aknytsirk před 1 hodinou
Kaše z ovesných vloček
Petr9 před 2 hodinami
Kefírová bábovka s mákem.
Beruna před 3 hodinami
Chuťovky z listového těsta
marekdd před 4 hodinami
Tématické fráze:
vanilkový pudink,
vanilkový puding,
vanilkový puding recept,
recept na pudink,
jak se dělá puding,
vanilkovy pudink recept,
recept na puding,
puding,
puding recept,
domácí vanilkový pudink,
domácí vanilkový puding,
vanilkový puding recepty,
puding recepty,
recept vanilkový pudink,
recept na vanilkový puding,
puding vanilkovy,
recept vanilkovy puding,
recept puding,
recept na vanilkovy pudink,
jak se vaří vanilkový pudink
Suroviny:
smetana,
cukr,
lusk vanilkový,
žloutek,
škrob
Komentáře (10)
Protože vím, že je to pouze škrob + aroma, tak roky používám ten náš tradiční, nejlevnější.
Ze srandy jsem fčíl koupil násobně dražší, od jakéhosi doktora
No, chut´ově je to šumafuk (jak by kdysi napsala J.R.), ale k mému neskonalému překvapení s tím dražším se lépe pracovalo - prášek se ve studeném mléce lépe dispergoval
No, tak to máte PL velikosti malého šufánku...
*****
1 hrnek = 236,588237 mililitru, ale (nejen) v české kotlině se obvykle uvádí 250ml
No, asi milujete pudink jako cumel...