Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
Krůtí játra na slanině a bylinkách, s dipem a jarním salátkem Recept ještě nebyl hodnocen 4,1 Olga Urvalkova 15 min
Krůtí játra na slanině a bylinkách, s dipem a jarním salátkem Recept ještě nebyl hodnocen 4,1 Olga Urvalkova 15 min
Pečená králičí stehýnka na tymiánu se salátem Coleslaw Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Olga Urvalkova 120 min
Pečená králičí stehýnka na tymiánu se salátem Coleslaw Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Olga Urvalkova 120 min
Marinovaná vejce na asijský způsob jsou netradiční chuťovkou vonící kořením. Příprava je snadná, stačí jen voda, čaj a koření