Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nové komentáře za posledních 7 dnů

Kookina: 530 g múky stojí predsa pár šupiek a každý domáci chlieb je výborný a lacnejší ako z obchodu.

:-)<3:yes::yes: Nápad, recept i krásné foto - super. :-K

Jednoduché, rychlé a určitě velice dobré 😊

Musim pochvalit, sbihaji se mi sliny.

Marie Svarcova: Moc děkuji, já někdy používám také v kostce, hlavně do bábovky, ale tady ne.🙂

AnnBra: Moc vám děkuji, těsto není tuhé, chce to podsypávat moukou, hezky se s ním pracuje.🙂🙂

Andyyy: Také jsem četla, že brambory vařily 10 minut, pak osušily a pekly. Byly prý dobré.

Tři typy mouk... Trochu drahej chleba

Opravdu zvládne každý. Tento recept je uveden v Kuchařce pro malé hospodyňky od 10 let...

Upečené hranolky na plechu shrňte do hnízdeček, nahoru nastrouhejte sýr a nechte rozpustit. Na talíři pak pokapané kečupem = dobrota pro puberťáky.

IBera: Mrzí nás, že se Vám pokrm nepodařil, ale prosím o zdržení se neslušných přirovnání k jídlu. Kolik jste toho protlaku přidali? Je to recept z roku 2011, v té době tuším ještě nebyly k dispozici ty silně koncentrované protlaky, které jsou v prodeji nyní. Tam může být první zádrhel. Na 1,8 kg doporučuji použít 80–100 g rajčatového protlaku a řídit se chutí. Vína nedoporučuju použít celou lahev. V případě vaření s vínem úplně neplatí přímá úměrnost a je potřeba přilévat postupně. Použila bych maximálně 400 ml a pak podle chuti.