Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nové komentáře za posledních 7 dnů

shineon: Ano - i já ji znám jako ty a taky spoustu let....😀

Nemám mikrovlnku, poradíš, jak pect v troubě?

:-)<3:yes::yes: Vyzkoušeno a je výborný, každý rok se na něj těším.. :-K

Recept je jednoduchý a muffiny jsou výborné

recept: Gravlax vejce
To vypadá úžasně. Gravlax jsem ještě nezkoušela, ae z té fotky jsem na něj dostala chuť.

mika59: :-K Miládko, moc děkuji za milý komentář a přeji krásné, pohodové zakončení večera. :-K

Maruško to bych si s chutí dala😋a pěkná fotka😉

Tohle je moc dobré jídlo, ale trošku se bojím, že někoho odradí to prudké opékání ze začátku. Dobrá zpráva je, že to není potřeba! Plec je šťavnatá a měkoučká i když ji šoupnete rovnou do pekáčku – důležité je pomalé pečení a nezapomenout na kousek sádla, jinak je to brnkačka :).

Jinak já na prvních dvacet minut nastavím troubu na 200 stupňů (horkovzduch), teprve potom ztlumím na 150.

houba: Moc děkuji, já to z jiné hořčice nezkoušela, tak dej vědět, jsem zvědavá jaké to bude. Díky

Moanka: Moc děkuji a za pěknou fotku taky. Mám radost.

Moc děkuji za tento univerzální a variabilní recept.! Pekla jsem zatím 2x - poprvé s vodou, po druhé s mlékem - obě varianty super - chlebík je nadýchaný...jak peříčko :-) Droždí jsem použila sušené, pekla jsem z pšeničné chlebové mouky, přidala opražená semínka slunečnice, sezamu, lněné semínko, římský kmín, semínko libečku. Olej jsem dala olivový 40g. Pro dobrý pocit jsem přidala i lžíci žitného kvásku, který si krmíme na kváskový chleba. Těsto mi umíchal robot :-). Příště chci vyzkoušet jen s kváskem, ale to chce čas...:-)

Naposledy jste si prohlédli