Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nové komentáře za posledních 7 dnů

S čokoládou nemají chybu. 😊

Křupavé a nadýchané. 😊

Mám je uložené už od loňska, ale loni na ně už nebyl čas. Letos budu péct menší množství, tak třeba se dostanu i k těmto slzičkám :)

Wow ... Za mne úprava panenky jež dává smysl ... panenka je sama o sobě ač luxusní část vepře docela fádní chuť a osobně ji dělávám spíš vyjimečně... Jako milovník jakéhokoliv jídla s pepřem mne tahle úprava velmi zaujala a určitě ji brzy zařadím do jídelního plánu .. Myslím že by to šlo i s krkovicí 😉

Dokonalý, snadný a velice chutný zákusek. Já ho pro nás malinko vylepšila meruňkovou marmeládou, která dodala pikantní kyselost. Aplikovala jsem ji na vychladlý korpus před tím než jsem dala čokoládovou polevu. Ořechy jsem použila lískové. Boduji nejvyšším možným počtem bodů a přidávám foto 👍👍👍

Jednoduché a dobré jídlo, navíc se hodí v sezóně jablek nebo když zbydou rohlíky (a strouhanky máte už ze starých rohlíků dost).
Nedávám rozinky, ale do tvarohu dávám třeba vanilkový protein nebo sladím čekankovým sirupem. Pokaždé prostě jinak...

Vynikající, jednoduché, rychlé

Hermelínovou pomazánu máme doma rádi, s mrkví musím vyzkoušet! :)

Mizí z plechu rychleji, než stihnou vychladnout. 😊

Dokonale sladké a kakaové. 😊

Vypadají krásně. 😊

DOKAT: Placku dělám tak, že ji rozválím na pečící papír, a aby se nelepila na váleček, na vrchní stranu dám potravin. fólii. Placka se nelepí a jde krásně rozválet. Pak jen fólii odstraním a je to. Po upečení placku nakrájím, nechám pár dní při pokojové teplotě ztvrdnout a nastrouhám na robotu.

Maso z loňcáka ( mladého divočáka do 40ti kg) mám radši než hovězí 🤪