Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nové komentáře za posledních 7 dnů

Maruško, učiněná lahůdka😋 a zdravá, plná bílkovin. Mňam:-)

Nazdar lidi , dobrý recept ...👍

Rychlý, jednoduchý a vynikající. Určitě budu vařit vícekrát.

Vynikající samotné, s medem i jako zbojnické. Super recept, mám uložený a brzy zopakuji 🤗 Přidávám foto i body 🌻

S těstem se dobře pracuje, přidal jsem do něho lžíci cukru a vanilkového cukru a citronovou kůru. A náplň též osladil:))
Je opravdu výborný:))

Podle tohoto receptu jsem dělal už mockrát, s borůvkami. Vždy se povede a je velmi dobrý😉

Výborný špenát, 👍děkuji za recept.

Mama v kuchyni: náhodou, jsou krásné 😍✨ Skvělá práce!

Dneska jsem piškot upekla jako základ pod buchtu. Přidala jsem strouhaná jablka a skořicovou drobenku. Je super 😋

Mama v kuchyni: Mama v kuchyni: trochu míň toho zdobení by bylo záhodno

Moc zajímavý způsob přípravy kuřete. Stehenní maso je šťavnatější než z prsou a varianta pečení v troubě mě moc zaujala. Ale i když jsem vykosťování viděla mnohokrát, nikdy se mi to nepodařilo tak pěkně, jako kuchařům v kuchyni:-).

Bod varu oleje je kolem 200°C. Kdyz jim zalijete rajcata, tak z nich mate skvarky.

Dnes jsem hledal recept na roštěnou a tvůj recept mne zaujal. Použil jsem srnčí kýtu a výsledek byl luxusní. 👍I ta okurka tam měla své místo. Děkuji za skvělý recept. 😋

Naposledy jste si prohlédli