Nové komentáře za posledních 7 dnů
U kynutého těsta je potřeba dbát na postup a i teplotu surovin, ale jelikož zmiňujete i pečení podle J. Maršálka, věřím, že zkušenosti máte a tohle byla, bohužel, nešťastná náhoda.
Pokud by Vás i tak zajímalo, proč třeba těsto nevykyne, můžete nahlédnout do našich článků, např.:
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Julia Oskerova, před 5 hodinami
„Přání a gratulace“ Julia Oskerova, 23. 12. 2025 17:24
„Poděkování “ mika59, 20. 12. 2025 16:49
Poslední příspěvky
„Zdravím dievčatá, tak som vyprevadila poslednú návštevu a…“ Julia Oskerova, před 5 hodinami
„Dobrý večer😊, my jsme dnes vše dojedli a já jsem udělala…“ MarcelaPa, před 6 hodinami
„Hezký den, u nás dneska byli mladí. Pekla jsem husu +…“ tara23, před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Proč mi nevykynulo těsto? Nejčastější příčiny snadno odstraníme