Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nové komentáře za posledních 7 dnů

Obyčajne sypem vrch kakaom. Buchta je u nás v obľube.

Vydatná polévka s chutí Indie. S opečeným chlebem byla ideálním lehkým obědem.

Každý rok se těšíme na advent, protože ho máme spojený s tímto dokonalým moučníkem. Většinou nestihne ani vychladnout – ostatně, ještě teplý chutná úplně nejlépe.

Těsto je krásně nadýchané. Jednoduchý postup receptu ocení i méně zkušení pekaři. Dezert je více sladký, než jsme doma zvyklí, takže dávám o trochu méně cukru. Tradičně děláme ze dvou dávek.

Krupe: To mě těší, děkuji.😉

Výborné, jinak už to dělat ani nebudu 👍

Zajímavá kombinace hrušek a máku.

Také dělám a jsou vynikající.

Klasika, která nikdy nezklame.

K tomuto receptu se vracím a neshledávám v něm nic, co bych změnila. Doma byli zpočátku nedůvěřiví, ale když polévku dlouho nezahrnu do jídelníčku, je po ní sháňka.

S polevou je občas kříž, tak si uložím a vyzkouším letos tuhle :)

Po uvarení som piekla v remoske. Chutí nám teplé i studené.