Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nové komentáře za posledních 7 dnů

Tak já nevím, vypadalo to krásně, jako na obrázku, ale po celém domě to smrdělo jako ložnice po pětidenním tahu. A ta kyselost, jaktože to v komentářích nikdo nesladí? Dělali jsme to z 1,8 kg. Padla na to flaška a skleniča rulandské šedé, pozdní sběr, polosuché. Vínem to nebylo. Takže asi ty 3 střední protlaky.

MaRy59: To nevím, já jsem sušená rajčata nakládala vždycky čerstvě, nechala v ledničce asi půl roku, než se snědla. Nikdy jsem je příliš nepěchovala. Lépe asi bude uchovat sušená nenaložená. Nebo můžete zkusit sterilovat jak píšete. Zkusila bych 80 °C 20-25 minut. Ať se dílo podaří!

:-)<3:yes::yes: Knedlíčky vypadají moc hezky, také je dělám jen dávám tvaroh v kostce podle babičky. :-K

Recept: Čalamáda
:-)<3:yes::yes: Čalamáda skvěle vypadá a určitě bude moc dobrá. :-K

Simona Skolakova: také děkuji.

Picik: tak to jsem ráda 👍

Vypadá krásně, první recept na letošní úrodu ořechů.

Vypadá moc pěkně.

A máte pravdu! Zaprášilo se po něm....;)

Upečeno. Těsto bezvadně vypadne z formy. Pro mě málo sladká, příště přidám něčeho více. Třeba čekankového sirupu.

Mam dotaz: když už je mam nasušene a ve sklinkach,můžu pro jistotu na par minut sterilovat? Už se mi stalo,že mi par sklínek “bouchlo”. Mame rajčata rádi,letos je maxi úroda 👌😃, a sušené jíme přes zimu nejvíc. A pěchovat to do skleniček,nebo jen tak na volno?

Čerstvou rybu jsme už dlouho neměli, ale po shlédnutí tohoto receptu to brzy napravím. Děkuji za tip.

AnnBra: Tuto dršťkovou mají rády i děti.

Dobrý tip na zužitkování zbytku masa z uzeného vývaru.

Naposledy jste si prohlédli