Nové komentáře za posledních 7 dnů
U kynutého těsta je potřeba dbát na postup a i teplotu surovin, ale jelikož zmiňujete i pečení podle J. Maršálka, věřím, že zkušenosti máte a tohle byla, bohužel, nešťastná náhoda.
Pokud by Vás i tak zajímalo, proč třeba těsto nevykyne, můžete nahlédnout do našich článků, např.:
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 10 hodinami
„Přání a gratulace“ Julia Oskerova, 23. 12. 2025 17:24
„Poděkování “ mika59, 20. 12. 2025 16:49
Poslední příspěvky
„Hezký Boží hod, Mirča má pravdu, dneska by se nemělo nic…“ tara23, před 10 hodinami
„Hezký sváteční den dnes asi jako všude se dojídá i u nás…“ Simona Skolakova, před 12 hodinami
„Dnes jsme měli asi jako v mnohých rodinách rybí polévku a…“ Simona Skolakova, 24. 12. 2025 19:53
Přečtěte si Zobrazit více
Proč mi nevykynulo těsto? Nejčastější příčiny snadno odstraníme