Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 432 kJ / 581 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,98 g |
Tuky | 35,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 306 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 40,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sójové maso s bazalkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Br4x
Moje poznámka
Sójové maso s bazalkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Br4x
Nejnovější recepty
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 40 minutami
Kuřecí sendvič
Přidáno před 5 hodinami
Křupavé wrapy z HF
Přidáno před 5 hodinami
Hermelínová pomazánka se šunkou a pažitkou
Přidáno před 15 hodinami
Pivní sekaná
Přidáno před 15 hodinami
Jahodový mixík
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lahůdkový losos za 10 minut
Lucie1001 před 12 minutami
Tvarohová bábovka s rozinkami
Capkajda před 31 minutami
Bábovka s tvarohem
habis před 54 minutami
Játrová omáčka
LenkaMarikova před 1 hodinou
Pesto z medvědího česneku a vlašských ořechů
Patnikarka před 1 hodinou
Kefírový koláč
Wikki před 1 hodinou
Bublanina s jogurtem
Jitka Z před 2 hodinami
Cibulová omáčka od babičky
curling3v před 3 hodinami
Krůtí nudličky v zakysané smetaně
Leni1970 před 3 hodinami
Koláč s rebarborou a tvarohem
Pavla P. před 3 hodinami
Tématické fráze:
sojové maso s omáčkou,
sojové maso recepty,
kuřecí maso s bazalkovou omáčkou,
omáčka k sojovému masu,
sojove maso na bazalce,
sojové maso prodej,
sojové maso na smetaně,
losos s bazalkovou omáčkou,
sojové maso,
omacka ze sojoveho masa,
omáčka z bazalky,
sušené sojové maso,
sos ke sojového masa,
recepty sojové maso,
recept sojové maso na bazalce s rýží,
soté ze sojovych kostek,
zdenek pohlreich sojove maso recept,
proč jíst sojové maso,
sojové maso s omáčkou a rýží,
sojove maso omacka
Suroviny:
kostky sojové,
mléko,
cibule,
smetana na vaření,
masox,
bazalka čerstvá,
mouka hladká,
máslo,
sůl,
olej
Komentáře (5)