Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kupte si obě naše kuchařky za 449 Kč (ušetříte 129 Kč)!

Do obchodu

Francouzský slaný koláč

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava)

10. 3. 2011 16:13

Suroviny pro 12

12

Nutriční hodnoty

Energie6 728 kJ / 1 608 kcal
Bílkoviny16,00 g
Tuky112,00 g
Vláknina4,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 180 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy132,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Je to ideální, když čekáte návštěvu a seberete zbytky v lednici a nebo třeba když je po oslavě a zbyde Vám hodně zbytků:-) A přeci je nevyhodíte:-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Hvezdopraska

11. 3. 2011 11:56

já myslím tu druhou nižší- byly dvě v balení.. Tu hlubokou mi kupovala mamka ve výprodeji myslím v tescu za 100 kč, ale to už je tak 3 roky:-( Ikeu doporučuju!

magdalenka

11. 3. 2011 11:34

Hvezdopraska, tak tá cena z Ikea je značne nižšia ako od čoko...

Hvezdopraska

11. 3. 2011 11:27

já kupovala nedávno dvě zapékačky v Ikei asi za 120 Kč a nemůžu si je vynachválit:-) Doporučuju

Fantom

11. 3. 2011 11:26

jo keramika je jedinečná:yes::yes:, nějak jsem se tady rozkecal, omlouvam se autorce:-8

chocolate

11. 3. 2011 11:23

Magdalenko, já mám tuto a jsem maximálně spokojená;-)
http://www.eod.cz/moderni-byt/novinky/grande/miska...

Fantom

11. 3. 2011 11:22

jo Hujerovic:-D ták to pak jo:-D ale já měl dvě a jednu jsem daroval páč stačí bohatě jedna, když dáváš papír tak upečeš vyhodíš a dáš novou várku a jde to jak na drátkach:yes:

magdalenka

11. 3. 2011 11:19

My sme Hujeri, potrebovala by som aspoň 10 ks...:-D

Fantom

11. 3. 2011 11:18

magdalenko tu si pořid (karlovarský porcelán) tu nic nemůže nahradit:yes:

magdalenka

11. 3. 2011 11:12

a ja ani takúto formu nemám...

Fantom

11. 3. 2011 11:02

já tedy taky nemam zbytky ale zato mam stejnou formu na koláč:yes:;-)

magdalenka

10. 3. 2011 19:05

Ja nemávam zbytky, je to divné...

Klariska

10. 3. 2011 18:58

Listové těsto + zbytky z lednice (pokud je neschováváte pro návštěvy) = francouzský slaný koláč :-O.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: francouzský koláč recept na slaný sýrový koláč slany syrovy kolač francouzský syrovy koláč francouzský špenátový koláč francouzky slany kolac francousky slany kolač francouzský koláč quiche se špenátem slaný kolač francouzky kolac slany slany kolac s nivou francouzský koláč recept francouzký koláč slaný francouzký kolač těsto na francouzský koláč francouzské koláče těsto na slaný koláč slaný koláč recept francouzský koláč se špenátem francozsky slany kolac

Suroviny: těsto listové, olej, sýr, sýr niva, klobása, kečup sladký, špenát, vejce, salám, krabí tyčky, olivy, kukuřice

TopRecepty.cz

Francouzský slaný koláč

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Wwo4