Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 556 kJ / 372 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,35 g |
Tuky | 41,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Červená květáková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wKxJ
Moje poznámka
Červená květáková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wKxJ
Nejnovější recepty
Převalovaná meruňková buchta podle Ivety Fabešové
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a květáková kaše (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Brambůrky z mikrovlnky
Přidáno před 14 hodinami
Letní plněné cukety
Přidáno před 17 hodinami
Švestková zavařenina s čokoládou Margot
Přidáno před 21 hodinami
Filety z pražmy královské se salátem z červené čočky
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený sýrový květák
wimra před 34 minutami
Rajčatový salát II.
radbastim před 1 hodinou
Vepřové nudličky v divoké omáčce
Jan Nemec před 8 hodinami
Marinovaná krkovice s brambory na šlehačce
Ketynna před 9 hodinami
Zapékané bramborové pikantule
Lucie1001 před 10 hodinami
Cukeťák
Hejhulka007 před 11 hodinami
Mrkvový koláč se švestkami
dalif před 11 hodinami
Kančí kýta se šípkovou omáčkou
Aleister před 11 hodinami
Tématické fráze:
květáková polévka na paprice,
kvetakova polevka s cervenou paprikou,
čínská květáková polévka,
recepty na červenou kvetakovou polevku,
recept na cervenou květákovou polévku,
kysela kvetakova polévka,
zápach při vaření květáku,
jak varit kvetak bez zapachu,
kvetáková polévka s paprikou,
cervena polevka s kvetakem,
kvetáková polevka se sušenou paprikou,
polevka vareneho z květáku,
čínská květáková polévka recept,
kvetakova polévka s červenou jiskou,
červenou kvetakovou polevku,
jak uvařit květák bez zápachu,
kvetakova polevkas červenou paprikou recept,
kvetak varit bez zapachu,
vaření květáku bez zápachu,
krémová květáková polévka kyselá
Suroviny:
květák,
máslo,
mouka hladká,
paprika čerstvá červená,
sůl,
bobkový list,
pepř,
podravka,
pažitka
Komentáře (2)