Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Rychlokokosky

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 10 min

10 min (10 min příprava)

2. 6. 2010 15:30

Suroviny

Porce: celý plech

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 301 kJ / 2 223 kcal
Bílkoviny29,36 g
Tuky151,12 g
Vláknina26,00 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 255 mg
Sůl0,62 g
Sacharidy173,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Soukromě jim říkám TRYSKOVKY

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

hádanka

13. 12. 2017 21:07

vyzkoušela a vše letělo do koše je to neskutečně tvrdé no hnus
kokosky to teda vůbec chutí nepřipomíná už nikdy víc ;-(

Eva 49

13. 12. 2017 14:31

Moje kokosky-na jeden bílek 4 dkg.cukru a 5 dkg.kokosu.Bílky ušlehám do sněhu s cukrem,přimíchám kokos a lžíci octa.V troubě spíš suším ( asi 100 stupńů).
:-)

¨dada

29. 11. 2013 14:51

tak jsem je udělala ted se pečou ale nějak jim nevěřim přijdou mě dost báclý v obchodě byvaji nadychané a myslim že se nepečou spiše se suši né

janka

28. 11. 2013 06:30

mile kucharinky,dlouho si zde beru inspiraci i kdyz uz pecu dost patku,jsou tu moc dobre receptiky a i kdyz jsem zde jeste nepsala,dnes mi to neda a chci prispet svoji zkusenosti k temto kokoskam,kde nektere pisete,ze ztvrdnou.naopak nepecu je pomalu,tim se vysusuji,ale naopak rychle a vnitrek zustane vlacny a jsou dlouho mekke.preji uspech.

Iva

11. 12. 2010 15:13

Kokosky sice ztvrdnou uložené v chladu. V pokojové teplotě na talířku za chvíli nasají vlhkost okolí a změknou. Jsou výborné, dělám je už mnoho let.

Michelle

1. 12. 2010 08:57

Taky jsem je dělala podle tohoto receptu a ztvrdly mi. :-(

Kroupovka Kroupovka

19. 10. 2010 12:29

... asi někde soudruzi z NDR udělali chybu :-D U nás se kokosky snědí tak rychle, že ztrvdnout nestačí. Nepeču je do zásoby, ale vždy jen příležitostně :-p

lenis

19. 10. 2010 11:23

proc ty kokosky tak ztvrdnou?krasne voneji,kdyz se pecou,ja je skusila uz minulej rok a tatoj tak chutnali,ze sem je delala 2krat do tydne,ale vzdy ztvrdli.nevite nekdo proc?;-(:-(

lenis

18. 10. 2010 16:56

ja skousela tyto kokosky uz minuli rok ale vzdy mi hrozne ztvrdli;-(

Kroupovka Kroupovka

23. 8. 2010 10:59

ano, vajíčka jsou celá :-p

michelle76 michelle76

19. 8. 2010 02:07

ta vejce se dávají CELÁ??? Jsem začátečník a chci to zkusit. Prosím o radu. :-(

indulina28 indulina28

23. 6. 2010 12:03

HMMM,TAK TY SKUSIM :yes:

socatko socatko

2. 6. 2010 15:49

Kokosky miluju! :-*

Pajaja

2. 6. 2010 15:47

Pěkný recept a hezké fotky. . . ale už tady jednou je. :-(

petrzelka

2. 6. 2010 15:42

Tak to je super rychlovka a kokosky milujeme.myslím,že pošlu děti pro kokos:-K:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Josef Maršálek

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: kokosky z celých vajec pečeme kokosky recepty na kokosky jak změknou kokosky kokosky z celých vajíček kokosky kokosky bez vajec kokosky z celého vejce kokosky z vajec kokosky z celého vajíčka kdy změknou kokosky kokosky s celých vajec jak pečeme kokosky nejrychlejší kokosky kokosky s vejci kdy změknou kokosky? kokosky z celich vajec kokosky z vajíček cukroví na rychlo pečené kokosové cukroví

Suroviny: kokos strouhaný, cukr moučkový, vejce

TopRecepty.cz

Rychlokokosky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/krr6