Rychlokokosky

Kroupovka Kuchařka: Kroupovka

Doba přípravy: 10 minut celý plech Cukroví , Pečené 15 názorů

Suroviny

200 g strouhaného kokosu
150 g cukru moučka
2 vejce
Recept si zatím oblíbilo 10 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Vše smícháme a tvoříme na plech mokrou lžičkou malé hromádky nebo v prstech vytvarujeme špičky.

  2. Pečeme v troubě při nižší teplotě do zrůžovění.

Poznámka

Soukromě jim říkám TRYSKOVKY

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 773 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Rychlokokosky

  • hádanka hádanka(neregistrovaná)

    vyzkoušela a vše letělo do koše je to neskutečně tvrdé no hnus
    kokosky to teda vůbec chutí nepřipomíná už nikdy víc ;-(

    Odpovědět

  • Eva 49 Eva 49

    Moje kokosky-na jeden bílek 4 dkg.cukru a 5 dkg.kokosu.Bílky ušlehám do sněhu s cukrem,přimíchám kokos a lžíci octa.V troubě spíš suším ( asi 100 stupńů).
    :-)

    Odpovědět

  • ¨dada ¨dada(neregistrovaná)

    tak jsem je udělala ted se pečou ale nějak jim nevěřim přijdou mě dost báclý v obchodě byvaji nadychané a myslim že se nepečou spiše se suši né

    Odpovědět

  • janka janka(neregistrovaná)

    mile kucharinky,dlouho si zde beru inspiraci i kdyz uz pecu dost patku,jsou tu moc dobre receptiky a i kdyz jsem zde jeste nepsala,dnes mi to neda a chci prispet svoji zkusenosti k temto kokoskam,kde nektere pisete,ze ztvrdnou.naopak nepecu je pomalu,tim se vysusuji,ale naopak rychle a vnitrek zustane vlacny a jsou dlouho mekke.preji uspech.

    Odpovědět

  • Iva Iva(neregistrovaná)

    Kokosky sice ztvrdnou uložené v chladu. V pokojové teplotě na talířku za chvíli nasají vlhkost okolí a změknou. Jsou výborné, dělám je už mnoho let.

    Odpovědět

  • Michelle Michelle(neregistrovaný)

    Taky jsem je dělala podle tohoto receptu a ztvrdly mi. :-(

    Odpovědět

  • Kroupovka Kroupovka(autorka receptu)

    ... asi někde soudruzi z NDR udělali chybu :-D U nás se kokosky snědí tak rychle, že ztrvdnout nestačí. Nepeču je do zásoby, ale vždy jen příležitostně :-p

    Odpovědět

  • lenis lenis(neregistrovaný)

    proc ty kokosky tak ztvrdnou?krasne voneji,kdyz se pecou,ja je skusila uz minulej rok a tatoj tak chutnali,ze sem je delala 2krat do tydne,ale vzdy ztvrdli.nevite nekdo proc?;-(:-(

    Odpovědět

  • lenis lenis(neregistrovaný)

    ja skousela tyto kokosky uz minuli rok ale vzdy mi hrozne ztvrdli;-(

    Odpovědět

  • Kroupovka Kroupovka(autorka receptu)

    ano, vajíčka jsou celá :-p

    Odpovědět

  • michelle76 michelle76

    ta vejce se dávají CELÁ??? Jsem začátečník a chci to zkusit. Prosím o radu. :-(

    Odpovědět

  • indulina28 indulina28

    HMMM,TAK TY SKUSIM :yes:

    Odpovědět

  • socatko socatko

    Kokosky miluju! :-*

    Odpovědět

  • Pajaja Pajaja

    Pěkný recept a hezké fotky. . . ale už tady jednou je. :-(

    Odpovědět

  • petrzelka petrzelka

    Tak to je super rychlovka a kokosky milujeme.myslím,že pošlu děti pro kokos:-K:yes:

    Odpovědět

TIP dne na email

Tématické fráze: kokosky z celých vajec pečeme kokosky recepty na kokosky jak změknou kokosky kokosky z celých vajíček kokosky kokosky bez vajec kokosky z celého vejce kokosky z vajec kokosky z celého vajíčka kdy změknou kokosky kokosky s celých vajec jak pečeme kokosky nejrychlejší kokosky kokosky s vejci kdy změknou kokosky? kokosky z celich vajec kokosky z vajíček cukroví na rychlo pečené kokosové cukroví