Postup přípravy
Krok 1: Na másle si zpěníme na jemno cibulku, až je trošku tmavší, přidáme na jemno houby (já měla žampiony) a orestujeme.
Krok 2: Pak přidáme na kostičky pokrájené brambory, nastrouhanou mrkvičku a zalijeme vodou, dáme koření a mezitím si zvlášť v malém kastrůlku zpěníme na drobno česnek na másle, na malé kostičky s uzeninkou a restujeme a nakonec.
Krok 3: Až je česnek trošku hnědý, dáme trošku mouky a máme jíšku hotovou a zahustíme polévku. Polévku podáváme s krutonky.
Zveřejněno 15. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramboracka s krutonky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MJxR
Moje poznámka
Bramboracka s krutonky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MJxR
Nejnovější recepty
Čokoládová kolečka s mandlemi
Přidáno před 5 hodinami
Lehký salát z červené řepy s mozzarellou a vlašskými ořechy
Přidáno před 6 hodinami
Slepičí polévka se zázvorem z PH
Přidáno před 6 hodinami
Utopenci
Přidáno před 7 hodinami
Avokádo s červenou řepou a fíkovým balsamico krémem
Přidáno před 9 hodinami
Špagety s kuřecím masem, špenátem sypané parmazánem
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč s pudingem a zakysanou smetanou
Ivvettaa před 43 minutami
Bramborové palačinky s brynzou
Jan Nemec před 1 hodinou
Třepací dort
nilsine před 1 hodinou
Francouzský cibulový koláč
Barča před 2 hodinami
Losos s černou čočkou
Denade před 3 hodinami
Sýrové smaženky – socialistické
Faylinn před 3 hodinami
Kefírová buchta - rychlovka
jindrbalova před 5 hodinami
Květák s hráškem na paprice
Martin87 před 5 hodinami
Utopenci
doreatha7n před 6 hodinami
Dršťková polévka z jižní Moravy
Kubyszak před 7 hodinami
Tématické fráze:
krutonky,
bramboracka,
recept bramboracka,
zampionova bramboračka top recepty,
krutonky jinak,
bramboracka se zampiony,
bramboracka recepty,
krutonky trochu jinak,
bramboracka site:.cz
Suroviny:
brambory,
cibule,
houby,
česnek,
majoránka,
kmín celý,
sůl,
podravka,
maso uzené,
mrkev,
máslo,
mouka,
Komentáře (8)