Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 977 kJ / 234 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,00 g |
| Tuky | 7,50 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 30 mg |
| Sodík | 200 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 24,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybízovo-jogurtový koktejl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmr2
Moje poznámka
Rybízovo-jogurtový koktejl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmr2
Nejnovější recepty
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 8 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 12 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 20. 12. 2025 12:19:24
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 35 minutami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 1 hodinou
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 1 hodinou
Domácí vánočka
Slaninova.L. před 1 hodinou
Křupavé vafle se zmrzlinou
janakrejzarova před 1 hodinou
Sekaná pečeně
bobnak před 3 hodinami
Pařížské řezy jednoduché
Koffi před 3 hodinami
Zapečené těstoviny s mletým masem a žampiony
jindrastec před 3 hodinami
Přírodní řízek z krůtího masa
Rabio před 4 hodinami
Tématické fráze:
jogurtový koktejl,
jogurtové koktejly,
vlockovy koktejl,
rybízový dip,
jogurtový koktejl recept,
jak udělat jahodový koktejl,
jogurtový koktejl recepty,
koktejli z jogurtu,
koktejl,
jahodový koktejl,
rybízovo banánový koktejl,
ribizovy koktejl,
rybízovo malinový sirup,
jogurtove koktejl,
jogurtové koktejli,
jogurtový kokteil recept,
jogurtové koktejly recepty,
rybízový koktail,
jogurtový koktejly,
rybizovo jogurtovy kolac
Suroviny:
rybíz bílý,
jogurt bílý,
jogurt jahodový,
cukr,
mléko
Komentáře (4)