Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 413 kJ / 1 055 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,38 g |
| Tuky | 51,82 g |
| Vláknina | 10,66 g |
| Cholesterol | 130 mg |
| Sodík | 51 mg |
| Sůl | 0,11 g |
| Sacharidy | 119,37 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hříbečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1lj
Moje poznámka
Hříbečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1lj
Nejnovější recepty
Sytá bramboračka naší babičky
Přidáno před 3 hodinami
Smažený pórek v těstíčku
Přidáno před 3 hodinami
Jednohubky s tresčími játry, červenou cibulí a řeřichou
Přidáno před 4 hodinami
Rolky ze šunkového salámu
Přidáno před 4 hodinami
Těstovinové vafle jako příloha
Přidáno před 10 hodinami
Kuře na paprice podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí prsa na paprice s barevnými paprikami
bajoo před 58 minutami
Těsto na pizzu
[email protected] před 1 hodinou
Tvarohová pizza
veronika_straka před 2 hodinami
Salát Coleslaw
ivanc před 2 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Stesticko před 2 hodinami
Asijský pikantní zelný salát
Fitulka před 3 hodinami
Roládky z toustového chleba
Fitulka před 3 hodinami
"Tatarák" z tvarůžků a camembertu
Fitulka před 3 hodinami
Cibulová polévka
AndreaRinger před 3 hodinami
Hovězí plátky na zelenině a houbách
Therak před 4 hodinami
Tématické fráze:
mandlové hříbečky,
mandlové hříbky,
marcipanove hribky,
nepecene hribecky,
cukroví hříbečky,
mandlové hříbečky recept,
mandlové hříbečky pečené,
sýrové hříbečky,
hříbečky cukroví,
nepecene hribky,
hříbečky nepečené cukroví,
vánoční hříbečky,
vanocni cukrovi hribecky,
nepečené cukroví hříbečky,
nepečené cukroví hříbky,
mandlovi hříbečci,
sýrový hříbeček,
nepečené mandlové hříbečky,
hříbečky z mandlového těsta,
sýrový hříbek
Suroviny:
mandle,
cukr moučkový,
kakao,
vejce
Komentáře (10)
ruda :
někdo dal DÍK