Suroviny
Porce: 8 kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 378 kJ / 4 631 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,54 g |
Tuky | 236,53 g |
Vláknina | 12,78 g |
Cholesterol | 1,29 g |
Sodík | 111 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 555,77 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krémový koláč s broskvemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OPwY
Moje poznámka
Krémový koláč s broskvemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OPwY
Nejnovější recepty
Kuřecí steak s rebarborovou omáčkou
Přidáno před 1 hodinou
Čokoládové polevy se smetanou
Přidáno před 4 hodinami
Jahodovo-levandulový džem
Přidáno 5. 6. 2025 18:03
Bramborák s vepřovými nudličkami a zeleninou
Přidáno 5. 6. 2025 13:54
Šátečky s náplní z masa a zelí
Přidáno 5. 6. 2025 13:47
Zapečené housky se sýrem a salámem
Přidáno 5. 6. 2025 13:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mechový dort (se špenátem)
Natkaaa před 32 minutami
Segedínský guláš
Bomber před 1 hodinou
Jahodový smetanový dort (mousse)
MirkaTioka před 1 hodinou
Kefírová rychlovka s ovocem
Jan Nemec před 2 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Martina84 před 2 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
LLakin před 2 hodinami
Anglické palačinky
Witoraz před 4 hodinami
Bezinková šťáva
Anna.Milkova před 4 hodinami
Krkovice na zelenině z pomalého hrnce
radekfiala před 6 hodinami
Tématické fráze:
broskvový koláč,
koláč z broskví,
koláč s broskví,
koláč s čerstvými broskvemi,
peceme s broskvemi,
recepty s broskvemi,
moučníky s broskvemi,
pečeme z broskví,
moučník s čerstvými broskvemi,
recepty z broskví,
moučníky s čerstvými broskvemi,
koláč broskve,
krémový broskvový koláč,
kremovy kolac,
jak nechat dozrát broskve,
pečeme s broskví,
pečeme broskve,
moučníky z broskví,
recept s broskvemi,
broskve kolac
Suroviny:
mouka hladká,
máslo,
voda,
broskve,
smetana zakysaná,
žloutek,
cukr písek,
mouka hladká,
máslo,
mouka hladká,
cukr písek,
skořice mletá
Komentáře (8)