Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Guláš labských lodníků

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Klarak

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 194 kJ /
1 480 kcal
Bílkoviny113,88 g
Tuky80,53 g
Vláknina13,07 g
Cholesterol 373 mg
Sodík 989 mg
Sůl2,45 g
Sacharidy40,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: V hrnci rozehřejeme sádlo, vhodíme nadrobno nakrájenou cibuli a na plátky nakrájený česnek, promícháme, přidáme na kostky nakrájené maso a za občasného míchání maso opečeme. Krok 2: Osolíme, přidáme kmín,tymián,zalijeme vodou,přiklopíme poklicí a asi půl hodiny dusíme. Krok 3: Pak hrnec otevřeme, přilijeme víno, vmícháme sardelovou pastu, nakrájenou okurku a ještě chvíli dusíme doměkka. Krok 4: Měkké maso zalijeme smetanou, v níž jsme rozmíchali mouku, a ještě krátce, za stálého míchání, povaříme. Krok 5: Dochutíme solí a pepřem a podáváme s těstovinami, dušenou rýží nebo houskovým knedlíkem. Dobrou chut!

Zveřejněno 22. 1. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Guláš labských lodníků

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zv37

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Guláš labských lodníků

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zv37

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

prosciuto 7. 11. 2016 14:07
Môzete upresnit o aké víno sa jedná?
Biele suché, biele sladké, biele polosladké.
Rosé.
Červené suché, červené polosladké, červené sladké.
Moscatel.
Jerez seco, Jerez manzanilla.
Šampanské (cava) brut, šampanské brut nature,
šampanské demi, šampanské rosé.
Ďakujem.
My dávame do niektorého jedla červené Gran reserva Ribera del Duero, to isté, ktoré pri obede pijeme.

Guláš byl moc dobrý, ozdobila jsem ho šalotkou a natí z cibulky:yes:Přikládám fotky a posílám bodík:yes: +

Klarak, promiň, ale myslím, že fotky nejsou Tvé. Jsou i velice nekvalitní - to si dovoluji Ti napsat, protože např. u Tvého receptu Obližprst máš fotku krásnou, takže umíš fotit úplně jinak a lépe, tak i proto si myslím, že jsou ty dnešní zkopírované. V případě, že mám pravdu, by bylo dobré, kdybys je odstranila. Na fotky se vztahuje autorské právo a nejsi oprávněná bez souhlasu autora je použít. Nic ve zlém, jen Tě upozorňuji;-):-):-K

Myslím, že u nás bude co nevidět na stole... Díky za recept!

Teď jsem to někde četla a moc se mi to líbilo;-):yes:

Guláš:-p patří k české kuchyni posílám 1.bodík;-):yes:

Tématické fráze:
lodníci, lodník.cz, lodník s knedlíkem, omáčka lodník, dobrý guláš, labský kotlet recept, lodnik recept z mleteho masa, dobrý guláš, jídlo lodník, lodník jídlo, lodník s knedlíky, labský kotlet, pasta na gulas, labsky platek, hovězí lodníků, labsky hovězí guláš, labský knedlíky, labský lodník s houskovým knedlíky, pikantní masová lodna, lodnik jídlo z mletého masa

Suroviny:
maso hovězí na guláš, sádlo, cibule, česnek, víno, pasta sardelová, okurky sterilované, smetana sladká, mouka hladká, kmín drcený, tymián, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu