Suroviny
Porce: 8 stejků
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 268 kJ / 781 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,00 g |
Tuky | 1,00 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 60 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 162,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso na 3 hodiny do mléka a do lednice. Ztratí trochu rybiny a zkřehne.
Krok 2: Pak opláchnout a osušit. Okořenit a zprudka osmahnout na sádle.Dát do tepla.
Krok 3: Do výpeku dát smetanu, nastrouhat citronovou kůru a lehce provařit. P
Krok 4: ak kousek másla na zahuštění, kdo chce může moukou.
Krok 5: Vše spojit varem a hotovo. Mezitím se mi uvařily brambory, které jsem vařil v bujonu.
Krok 6: Ty scedíme a posypeme bazalkou a servírujeme.
Zveřejněno 23. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tuňák a la žraso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RPWL
Moje poznámka
Tuňák a la žraso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RPWL
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 4 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 8 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 11 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 13 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 3 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 5 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 5 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 5 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 6 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 6 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 8 hodinami
Mrkvová bábovka
Misad před 10 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Alenulle před 10 hodinami
Tématické fráze:
tunak sashimi,
tuňák recept,
sashimi recept,
recepty z tuňáka,
jak okořenit tuňáka,
tunak sashimi recept,
sashimi z tuňáka,
tuňák,
tuňák obecný recepty,
podkovy z tuňáka,
tuňák recepty,
tuňák obecný recept,
příprava zmraženého tunáka,
zmrazený tuňák maso recepty,
tunak jak okorenit,
recept zmrazeny tunak,
tunák podkova,
recept tuňák sashimi,
zmražený tuńák,
příprava tunáka
Suroviny:
tuňák,
brambory,
smetana,
sůl,
pepř,
paprika čerstvá červená,
citron,
petržel,
bazalka čerstvá,
salát hlávkový,
citron,
ocet
Komentáře (7)
Bod ode mne tam máš.
A jinak samozřejmě,všechno nejlepší k narozkám.