Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Džuveč s tuňákem podomácku

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

22. 1. 2020 15:14

Suroviny

Naše chalupářská
kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie429 kJ / 103 kcal
Bílkoviny4,36 g
Tuky0,52 g
Vláknina5,83 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 20 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy17,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Hmotnost surovin je orientační, tuňáka i zeleniny může být více.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eja57 Eja57

22. 1. 2020 17:15

zdenka.s: dík za tip :yes:

zdenka.s zdenka.s

22. 1. 2020 17:03

mika59: radši vydržím do nákupního dne :-K
Eja57 : ne,ne, jsou to větší kousky , strašně dobré, kupuji v Tamda Food a můžu doporučit :yes:

mika59 mika59

22. 1. 2020 16:54

Eja57: Taky už něco pamatuju..:-D

mika59 mika59

22. 1. 2020 16:53

zdenka.s: Proč ne..taky tam příjde protlak. Jen ten v oleji bude možná trochu jiný..myslím takový mastnější, nevím já v tomatě ani neměla.

Eja57 Eja57

22. 1. 2020 16:52

zdenka.s: je to spíš o kvalitě toho tuňáka, jinak se stejně přidává rajčatový protlak...pokud je to jen taková ta drť a ne kousky, tak nebrat....

Eja57 Eja57

22. 1. 2020 16:51

mika59: jéééé, taky pamatuješ? to bylo moc dobré....ale už je to dávno....džuveč v konzervě....

zdenka.s zdenka.s

22. 1. 2020 16:48

mika59 : Ježíš , to vypadá hodně chutně :yes: mám všechno kromě tuňáka :-) vlastně, mám v tomatě , to by asi nebylo ono :-?

mika59 mika59

22. 1. 2020 16:43

Eja57: Vůbec se nemusíš omlouvat, pro někoho možná inspirace. Jídlo z jednoho hrnce. Vzpomněla jsem si jak se to prodávalo v konzervě a bylo to výborné.. Takže tohle je po mém.

Eja57 Eja57

22. 1. 2020 16:38

mika59: promiň, recept se mi moc líbí...tím " co máme doma" rozhodně nemyslím zbytky ( jsem to asi "vyzdobila";-( tím svým "receptem" ), ale takové ty moc dobré rychlovky z toho "co máme doma", žádná haute cuisine...
A zrovna konzerva tuňáka nebo třeba fazolí je jistota, že se dá vykouzlit za chvíli moc dobré jídlo...
Ještě jednou se omlouvám, velmi ;-(....:-K

mika59 mika59

22. 1. 2020 16:28

Eja57: Evi ale to není z "toho co máme doma" to bylo cílené, jen jsem napsala podomácku, protože zase se někdo najde, že to není originál.. Nevím příjde ti to ze zbytků nebo z toho co máme doma?

Eja57 Eja57

22. 1. 2020 16:19

Možná by stálo za to vytvořit novou kategorii - něco jako "rychlovky z toho co máme doma"...
Tohle stejně jako Pucmelounovy "Naše oblíbené fazole" já ( a určitě nejsem sama) občas dělám v různých variacích ale nenapadlo by mne to sem dát jako recept....
Přitom je to rychlé, nutričně naprosto v pořádku a ještě při dobrém ochucení je to moc dobré:yes:

Minulý víkend mi zbyly přílohy - trocha rýže, trocha brambor, prskla jsem to na pánev s trochou oleje, lehce opekla, přidala kousky tuňáka ve vlastní šťávě, papriku na proužky, rajčatový protlak ( používám Mutti v tubě), dochutila solí a pepřem, na poslední minutu trochu hrášku z konzervy, na talíři posypala natí z cibulky a troškou nasekané chili papričky a bylo hotovo - cca 7 minut, jsem rychlejší než Jamie Oliver:-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše chalupářská
kuchařka

Nově v prodeji!

Koupit

Marie

Další recepty

Tématické fráze: recept na džuveč dzuvec s ryzi a tunakem

Suroviny: tuňák v konzervě, rýže, cibule, rajče, paprika čerstvá bílá, protlak rajský, hrášek, paprika sušená sladká, vývar, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Džuveč s tuňákem podomácku

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1RPm