Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 291 kJ / 309 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,33 g |
Tuky | 23,33 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 83 mg |
Sodík | 1,13 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 1,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová krkovice s Hermelínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n14
Moje poznámka
Vepřová krkovice s Hermelínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n14
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno před 13 hodinami
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno 3. 8. 2025 16:17:56
Placičky z podmáslí
Přidáno 3. 8. 2025 13:46:57
Karpatské lečo
Přidáno 3. 8. 2025 13:00:03
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno 3. 8. 2025 10:37:11
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno 3. 8. 2025 09:04:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pražský koláč podle ČSN
zdenka81 před 22 minutami
Povidla
jana.smajclova před 1 hodinou
Švestková povidla
MAMA9903 před 6 hodinami
Masová bulharka
Kajkajak před 7 hodinami
Bramboračka
ZdeKy před 9 hodinami
Segedínský guláš
Tomasfaix před 9 hodinami
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Elivet před 9 hodinami
Ledvinky po uhersku
Janca32 před 10 hodinami
Rychlý švestkový koláč
BlancaL před 10 hodinami
Tématické fráze:
vepřová krkovice recepty,
vepřová krkovice,
vepřova krkovice recept,
vepřové maso s hermelínem,
recepty z veprove krkovice,
recepty vepřová krkovice,
smažená krkovice,
krkovička s hermelínem,
veprova krkovicka recepty,
steak z vepřové krkovice,
vepřová krkovice s kostí recepty,
vepřová krkovice - recepty,
vepřová krkovice bez kosti recepty,
vepřové plátky s hermelínem,
recepty steak z vepřové krkovice,
recept vepřová krkovice,
vepřová krkovice s kostí recept,
maso s hermelínem,
vepřová krkovička recept,
vepřová krkovička bez kosti recepty
Suroviny:
krkovice vepřová,
sýr hermelín,
pepř,
česnek,
koření,
olej
Komentáře (4)