

Perníčky II.
Suroviny
- 140 g cukru moučka
- 400 g hladké mouky
- 1/2 lžičky jedlé sody
- 1 prášek do perníku
- 50 g másla
- 3 lžíce medu
- 2 vejce
Postup přípravy receptu
Utřeme cukr, máslo a vejce.
Přidáme med a ostatní suroviny a hněteme.
Vykrojené perníčky pečeme asi 10 minut.
Poznámka od kuchařky
Těsto necháme přes noc odležet ve spíži.
Recept na polevu je uveden v sekci Ostatní.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Perníčky II.
-
DOHADUJETE SE O TVRDOSTI PERNÍKŮ ALE ČEŠTINU NEUMÍTE ANI JEDNA.TY PERNÍKY JROU TVRDÉ,TAK TVRDÉ Y ZTVRDLY!
-
Tento recept asi zkusím
zaujal mě
-
vypadá to krásně
-
No tak milá paní Májo co by jste chtěla po třech týdnechb jak je vidět tak opravdu pečete.
Od vás bych si nevzala ani rohlk.
Protože by mohl být po 3 týdnech tvrdý
-
Pernicky vubec nedoporucuji a z toho duvodu, ze po trech tydnech stvrdli ,nechapu jak to to muze odbornice doporucit.
-
Tento recept je opravdu vynikající
, vřele doporučuji všem milovníkům perníčků.
Perníčky mi absolutně nestvrdli a to ani po jednom týdnu..........
Anetka