Postup přípravy
Krok 1: Korpus vyříznutý do tvaru slzy, pomazané krémem, potáhnuté marcipánem.
Zveřejněno 6. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bonboniera
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Wq3x
Moje poznámka
Bonboniera
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Wq3x
Nejnovější recepty
Polévka z čerstvého zelí s houbami a bramborem
Přidáno před 1 hodinou
Tvarohové nanuky
Přidáno před 6 hodinami
Uherská pěna podle ČSN
Přidáno před 7 hodinami
Karbanátky s cuketou jako obláčky
Přidáno 31. 7. 2025 13:11:14
Broskvovo-mandlový koláč
Přidáno 31. 7. 2025 13:01:03
Dušená kuřecí stehna s rajčaty a paprikami
Přidáno 31. 7. 2025 09:01:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketový perník
sarkasj@seznam.cz před 3 minutami
Gratinovaná cuketa s brambory
TondaJ před 1 hodinou
Babiččina kulajda
Ivyjg před 1 hodinou
Frankfurtská polévka bez mléka
edmako před 1 hodinou
Plněné tousty
monyss před 2 hodinami
Roláda z mletého masa
radekfiala před 2 hodinami
Jarní polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Chleba ve vajíčku jinak
Fitulka před 3 hodinami
Masové hašé
Kristina1 před 3 hodinami
Halušky s uzeným masem a kysaným zelím
Fitulka před 3 hodinami
Tématické fráze:
dort bonboniera,
dort ve tvaru bonboniery,
marcipánový dort bonboniera,
dort bomboniéra,
dorty ve tvaru bonboniery,
marcipanovy dort bomboniera,
dort bonboniéra srdce,
dort srdce bonboniera,
dort bonboniéra postup,
postup na dort bonboniera,
bonboniera srdce,
dort bomboniera s postupem,
bonboniera s fotkou,
dorty bonboniera,
dorty srdce bonboniéra,
bomboniéra s fotkou,
dort tvaru slza,
dorty bomboniera,
dort ve tvaru slzy,
dorty ve tvaru slzy
Suroviny:
korpus světlý,
krém čokoládový,
oplatky dortové,
marcipán
Komentáře (8)