Postup přípravy
Krok 1: Korpus vyříznutý do tvaru slzy, pomazané krémem, potáhnuté marcipánem.
Zveřejněno 6. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bonboniera
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Wq3x
Moje poznámka
Bonboniera
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Wq3x
Nejnovější recepty
Vymazlený hovězí guláš
Přidáno před 9 hodinami
Plněné papriky s rajskou
Přidáno před 11 hodinami
Krémové řezy s pudinkem a meruňkami
Přidáno před 12 hodinami
Zeleninová polévka s cuketou
Přidáno před 15 hodinami
Cottage pomazánka s pórkem a ředkvičkami
Přidáno před 15 hodinami
Jemný špendlíkový koláč
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolová kyselá polévka
Kajkajak před 6 hodinami
Jablečný koláč s krupičkou
Ivcatkoo před 6 hodinami
Bábovka
Helenecka 21 před 7 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 9 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
horys před 10 hodinami
Vepřová kýta na smetaně
jtrecepty před 12 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
HanaS92 před 13 hodinami
Cuketová pomazánka s česnekem a sýrem, vhodné i pro diabetiky
Slavista62 před 14 hodinami
Česnečka se sýrem - recept od babičky
wimra před 15 hodinami
Cuketove lasagne
vranova.dasa před 16 hodinami
Tématické fráze:
dort bonboniera,
dort ve tvaru bonboniery,
marcipánový dort bonboniera,
dort bomboniéra,
dorty ve tvaru bonboniery,
marcipanovy dort bomboniera,
dort bonboniéra srdce,
dort srdce bonboniera,
dort bonboniéra postup,
postup na dort bonboniera,
bonboniera srdce,
dort bomboniera s postupem,
bonboniera s fotkou,
dorty bonboniera,
dorty srdce bonboniéra,
bomboniéra s fotkou,
dort tvaru slza,
dorty bomboniera,
dort ve tvaru slzy,
dorty ve tvaru slzy
Suroviny:
korpus světlý,
krém čokoládový,
oplatky dortové,
marcipán
Komentáře (8)