Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 230 kJ / 294 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,38 g |
Tuky | 2,39 g |
Vláknina | 32,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 583 mg |
Sůl | 1,28 g |
Sacharidy | 40,94 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře po znojemsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mEQp
Moje poznámka
Kuře po znojemsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mEQp
Nejnovější recepty
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 4 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 6 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 8 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno před 13 hodinami
Mechové řezy z mikrovlnky
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 1 hodinou
Halušky s brynzou pro Dášenku
Alamatej před 1 hodinou
Vepřová játra koloniála Jíry
Sahula před 1 hodinou
Vepřová játra na slanině
Sahula před 1 hodinou
Sekaná
evik_svistik před 2 hodinami
Kopřivový špenát
Jan_Nepomuk před 3 hodinami
Zapečený chřest s kuřecím masem
danamamina před 4 hodinami
Tvarohové řezy
Saratice před 7 hodinami
Kuřecí čína
Mike_Fidler před 7 hodinami
Jablkový zázrak
Fitulka před 8 hodinami
Tématické fráze:
tp recepty,
kure po znojemsku,
kuřecí po znojemsku,
kuřecí maso po znojemsku,
králík po znojemsku,
znojemske kure,
kureci znojemska,
znojemska z kurete,
po znojemsku,
kuře znojemská,
kuře po znojemsku,
kuře se znojemskou,
maso po znojemsku,
recepty kure poznojemsku,
recepty kure po znojemsku,
recept kuře po znojemsku,
kuře na znojemsku,
recept na znojemsku,
recepty kure omacky,
recepty tp
Suroviny:
kuřecí stehenní řízky,
mrkev,
petržel,
celer,
cibule,
okurky sterilované,
koření nové koření,
pepř celý,
olej,
mouka hladká
Komentáře (10)
myslím, že by to nemělo chybu