Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 226 kJ / 1 727 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,74 g |
Tuky | 144,94 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 910 mg |
Sodík | 5,59 g |
Sůl | 13,22 g |
Sacharidy | 21,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře po znojemsku na Mánkův způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wVoX
Moje poznámka
Kuře po znojemsku na Mánkův způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wVoX
Nejnovější recepty
Meruňkový páj
Přidáno před 7 hodinami
Třešňový džem s griotkou
Přidáno před 9 hodinami
Rebarborový džem s hodně zralými jahodami
Přidáno před 9 hodinami
Pikantní angreštový džem s ostružinami
Přidáno před 9 hodinami
Banánovo-meruňková marmeláda s meduňkou
Přidáno před 9 hodinami
Mirabelky ve vlastní šťávě
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šneci z listového těsta
Kava 2 před 2 hodinami
Meruňkový koláč s drobenkou
AndreaAbb před 4 hodinami
Hop do vody - přílohové noky
hanaw před 6 hodinami
Cuketová omáčka na špagety
rejt9 před 7 hodinami
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Olympus před 9 hodinami
Propadlá pudinková buchta s jahodami
collins před 9 hodinami
Vdolky naší holky
Martina S. před 11 hodinami
Květákové placičky
Linova před 11 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Konsel před 11 hodinami
Tématické fráze:
mánkův,
kure po znojemsku,
kuře na 100 způsobu,
kuřecí po znojemsku,
kure na sto zpusobu,
kuře na španělský způsob,
kapr po znojemsku,
kuře na jiný způsob,
znojemské kuře,
kureci prsa po znojemsku,
recepty na kure 100 zpusobu,
kuře ve skleněnem pekáči,
maso po znojemsku,
kuřena 100 způsobu,
porcované kuře recepty,
znojemska s kuřete,
vaření ve skleněnem pekači,
mánkúv restaurant,
kure po znojemsku,
maso na znojemsky zpusob
Suroviny:
kuře,
hořčice plnotučná,
cibule,
klobása,
okurky sterilované,
vejce,
slanina,
sádlo,
sůl,
pepř
Komentáře (14)
Včera jsem dělal podle Sladkovodní kuchařky Radegastova kapra .
Jen , co mě manželka pustí do kuchyně , odzkouším nerybí variantu receptu .
Kuřátko je lepší dělat v troubě , ale špatně se v troubě fotí .
manek.bloguje.cz/834770-znojemsky-kapr.php
Jirko, máš stejné talíře jako Terezka - Tejaja, úplně mě to zmátlo...