Hovězí polévka z játrovými knedlíčky

Swinga Kuchařka: Swinga

Polévky 6 názorů

Suroviny

Hovězí kosti
hovězí bujón
mrkev
petržel
celer
cibule
kuličky celého pepře
kuličky nového koření
Játrovou zavářku (já kupuji v Globusu)
vajíčko
strouhanku
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Kosti omyjeme a dáme do hrnce vařit. Mrkev, celer a petržel (množství dle potřeby), nastrouháme na hrubším struhadle a přidáme do hrnce ke kostem. Přidáme cibuli na měsíčky, kuličky pepře a kuličky nového koření a ještě bujón.

  2. Když už je maso na kosti měkké, tak je vytáhneme a obereme a dáme maso zpátky do hrnce.

  3. Vezmeme si talíř a játrovou zavářku do něj vyjmeme, přidáme jedno vajíčko a dle potřeby strouhanku a trochu mletého pepře, pokud to chcete trochu ostřejší, zamícháme a pasírujeme přes síto na halušky.

  4. Necháme povařit, až budou knedlíčky hotové, polévku dle potřeby dochutíme, jak kdo má rád a můžeme podávat.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 38 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Hovězí polévka z játrovými knedlíčky

Tématické fráze: hovězí polévka s knedlíčky polévka s játrovými knedlíčky hovězí knedlickova polevka nejlepší polévka s játrovými knedlíčky hovězí polévka polevka z jatrovymi knedlicky knedlíčková hovězí polévka játrová závařka globus knedlíčková polévka polévka s játr. knedlíčky hovězí polévka s knedlíčkami polévka hovězí s játrovou rýží hovězí polévka s knedlíčkama polévka s játrovými knedlíčky recept játr.knedlíčky hovězí polévka s játrovou rýží játr. knedlíčky nejlepsi hovezi polévka hovězí polévka recept zavářková polévka

Zapomněl/a jsem heslo