Naložené slanečky
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 634 kJ / 1 347 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,86 g |
Tuky | 97,94 g |
Vláknina | 13,20 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 8,03 g |
Sůl | 20,00 g |
Sacharidy | 34,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Naložené slanečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OZLE
Moje poznámka
Naložené slanečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OZLE
Nejnovější recepty
Vepřové nudličky s cibulí v alobalovém balíčku v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 3 hodinami
Grilované mleté placičky s karamelizovanou cibulkou a rebarborou
Přidáno před 9 hodinami
Zapečený sýr s jahodovo-rybízovým chutney
Přidáno před 10 hodinami
Tartaletky s jahodovým tvarohem
Přidáno před 10 hodinami
Jahodový dortík s marcipánovou ohrádkou
Přidáno před 10 hodinami
Zbytkový pohár
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Indické placky naan z pánve (bez droždí)
stepankov.s před 1 hodinou
Sirup z lipového květu
Jana2017 před 3 hodinami
Pečený vepřový bůček na cibuli
Tomasfaix před 3 hodinami
Pečené vepřové koleno
Eviip před 3 hodinami
Játra po tyrolsku (na způsob svíčkové)
Sahula před 4 hodinami
Vepřová tyrolská játra
Sahula před 4 hodinami
Buchta "Orgasmus"
Lokomotiva před 5 hodinami
Kefírka - bleskovka s ovocem
Alamatej před 6 hodinami
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
iveta.kroul před 9 hodinami
Tématické fráze:
recept na slanečky,
slaneček,
slaneček recepty,
slanecky,
jak udělat slanečky,
jak naložit slanečky,
nálev na slanečky,
slanecky recept,
recepty ryby,
cuketové slanečky,
slanečci,
jak se delaji slanecky,
jak se dělá slaneček,
slanečci recept,
slanecci v oleji,
slaneček sudový,
slaneček recept,
naložený slaneček,
recepty na slanečky,
recepty ze slanečků
Suroviny:
slaneček,
cibule,
paprika čerstvá červená,
bobkový list,
pepř celý,
koření nové koření,
ocet,
pepř mletý,
olej
Komentáře (8)
Jana Remkova: