Suroviny
Porce: 2 štrúdly
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 956 kJ / 4 053 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,74 g |
Tuky | 222,45 g |
Vláknina | 33,40 g |
Cholesterol | 649 mg |
Sodík | 1,09 g |
Sůl | 2,76 g |
Sacharidy | 402,18 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Škvarkový štrúdl s jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RLDK
Moje poznámka
Škvarkový štrúdl s jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RLDK
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Chlupaté knedlíky z cukety
Přidáno před 10 hodinami
Restovaná směs lilků se zeleninou
Přidáno před 10 hodinami
Nepečený jahodový dortík
Přidáno před 12 hodinami
Vrabec moravskočeský
Přidáno 14. 7. 2025 14:54:25
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno 14. 7. 2025 06:30:03
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno 13. 7. 2025 14:35:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťávička za studena dělaná
cybermis před 32 minutami
Kinder mléčný řez se šlehačkou a kondenzovaným mlékem
Miskaaaaa před 1 hodinou
Játrové knedlíčky do polévky
Zuzanka2309 před 2 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 3 hodinami
Tvarohová bublanina
tamarit před 3 hodinami
Salát Coleslaw
LA.63 před 4 hodinami
Okurková marmeláda se zázvorem
Slavista62 před 5 hodinami
Meruňkový koláč s drobenkou
MagdalenaPistkova1292012 před 5 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
cherst před 7 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 7 hodinami
Tématické fráze:
škvarkový štrůdl,
štrůdl ze škvarkového těsta,
škvarkové těsto na štrůdl,
štrudl,
štrůdl se škvarkama,
škvarkový jablečný štrůdl,
škvarkový závin s jablky,
moučníky s jablky,
škvarkový koláč s jablky,
štrůdl s jablky,
plsní sádlo,
jak spracovat jablka,
štrudl z plsního sádla,
skvarkovy štrůdl recept,
závin škvarkový s jablky,
testo na strudl z plsniho sadla,
recept škvarkový štrudl,
strudl z jablky,
jak spracovat jablko,
štrůdl se škvarkvama
Suroviny:
mouka hladká,
prášek do pečiva,
jablko,
kůra citronová,
škvarky,
mléko,
vejce,
žloutek,
sůl,
koření hřebíček,
strouhanka,
rozinky,
skořice,
jablko
Komentáře (12)
Jasně 3.tí bodík posílám