Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 787 kJ / 905 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,75 g |
Tuky | 5,00 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 182,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kuřecí stehna uvaříme do měka a obereme z kostí, těsto zpracujeme dle návodu na obalu a po nakynutí vytvoříme placku, potřeme hořčicí, posypeme křenem a krájenou pažitkou, poklademe masem z obrané slepičky a zarolujeme, vložíme do formy, necháme znovu nakynout a pečeme dle návodu na těsto.
Zveřejněno 25. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chléb se slepičkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kw85
Moje poznámka
Chléb se slepičkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kw85
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Vepřové nudličky s cibulí v alobalovém balíčku v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 9 hodinami
Grilované mleté placičky s karamelizovanou cibulkou a rebarborou
Přidáno před 16 hodinami
Zapečený sýr s jahodovo-rybízovým chutney
Přidáno před 16 hodinami
Tartaletky s jahodovým tvarohem
Přidáno před 16 hodinami
Jahodový dortík s marcipánovou ohrádkou
Přidáno před 17 hodinami
Zbytkový pohár
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Indické placky naan z pánve (bez droždí)
stepankov.s před 7 hodinami
Sirup z lipového květu
Jana2017 před 9 hodinami
Pečený vepřový bůček na cibuli
Tomasfaix před 9 hodinami
Pečené vepřové koleno
Eviip před 10 hodinami
Játra po tyrolsku (na způsob svíčkové)
Sahula před 10 hodinami
Vepřová tyrolská játra
Sahula před 10 hodinami
Buchta "Orgasmus"
Lokomotiva před 12 hodinami
Kefírka - bleskovka s ovocem
Alamatej před 12 hodinami
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
iveta.kroul před 16 hodinami
Tématické fráze:
háčkované parádičky,
míša nakynuti těsta,
rýbi pomazanka,
rýbi,
hackovana slepicka navod
Suroviny:
stehno kuřecí uzené,
mouka chlebová,
voda,
křen,
hořčice,
pažitka,
mouka hladká
Komentáře (19)