Bulharský koláč

Fantom Kuchař: Fantom

Pro začátečníky 26 názorů

Suroviny

1 listové těsto na koláč
250 g tvaroh měkký
cibulka
sůl
pepř mletý
sladká mletá paprika
papriková slanina
klobása
uzený sýr
Recept si zatím oblíbilo 32 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Tvaroh osolíme, opepříme, přidáme papriku, na drobno krájenou bílou část cibulky a dobře zamícháme, ochutnáme a dochutíme dle vlastní chuti!

  2. Kulaté těsto vložíme do koláčové formy, namažeme ochuceným tvarohem, poklademe plátky paprikové slaniny, posypeme nakrájenou zelenou částí cibulky, přidáme plátky klobásy a plátky sýra.

  3. Pečeme v předehřáté troubě do zlatova. 160°C cca 25-30 minut

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Bulharský koláč

  • Fantom Fantom(autor receptu)

    Suvicka:super:yes:děláte mi mooooc velkou radost, děkuju:-8

    Odpovědět

  • Suvicka Suvicka

    Pripisuji 26. bodik, upekla jsem, ochutnala a vyborne. Nemela jsem formu, tak to bylo jenom na plechu a jde to taky dobre. Nemela jsem uplne vsechny suroviny, ale i tak dobrota. :yes::-p:-K
    Pridala jsem dva obrazky, pokud se nebudou libit, smazu. :-K

    Odpovědět

  • Fantom Fantom(autor receptu)

    lemarti::-O já a fantom?:-D

    Odpovědět

  • Fantom Fantom(autor receptu)

    Pajaja:krásný:yes: a děkuji:-8 všem kdo zkouší moje receptíky:-8

    Odpovědět

  • lemarti lemarti

    Fantome ty jsi Fantom Topreceptů:-D:-D+:yes:

    Odpovědět

  • Pajaja Pajaja

    Fantom: koláč byl úžasný, poctivě jsem fotila, moc jsme si pochutnali. . . ;-) díky za receptík, nebude naposledy :yes:

    Odpovědět

  • lemeL lemeL

    Super :yes:

    Odpovědět

  • merilin merilin

    :-8Tak tohle vypadá velmi dobře.:yes:určitě vyzkouším;-)a hodnotím velmi kladně:-*

    Odpovědět

  • Fantom Fantom(autor receptu)

    Zuzka:děkuji za komentík a inovace v receptu:yes:

    Odpovědět

  • Zuzka Zuzka

    Moc dobrý koláč, spíš taková pizza, z půlky jsem udělala přesně podle receptu a u druhé půlky listového těsta jsem vynechala tvaroh a dala jen kečup s pizza kořením. Výborné byly oba, jen ten s tím tvarohem nebyl tak křupavý, musel se dělat trochu dýl. Okraje jsem potřela olivovým olejem s rozmačkaným česnekem. Moc dobré, děkuji za recept.

    Odpovědět

  • lemeL lemeL

    Díky, porozhlédnu se po ní :-K

    Odpovědět

  • Pajaja Pajaja

    Díky, Fantome. Ten bude na pořadu dne zítra k večeři. :-8

    Odpovědět

  • Fantom Fantom(autor receptu)

    Pajaja jsi všímavá:yes:, kvůli focení jsem to dal do formy až před pečením:yes: ale myslim že by to šlo i bez formy;-)
    děkuji za komentáře;-):yes:

    Odpovědět

  • Anna Kocikova Anna Kocikova

    :-ONo to vypadá velice jedle:-p+16:yes::-*

    Odpovědět

  • majda 2 majda 2

    Koláče na slano můžu,ale jen já,ostatní po nich moc netouží:yes:

    Odpovědět

1 2

Tématické fráze: bulharský slaný koláč bulharský sýrový koláč bulharské moučníky bulharský chléb sýrový bulharský koláč slaný bulharský koláč bulharský moučník bulharske recepty bulharský jablkový kolač bulharský chleba bulharsky recepty bulharsky děkuji dort gareš rakletovač recepty bulharske recepty na slane pecivo bulharský chléb recept bulharské dorty cibulková kolac bulharský koláč se sýrem bulharsky dort

Zapomněl/a jsem heslo