Suroviny
Porce: 5 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 782 kJ / 2 816 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 219,80 g |
Tuky | 184,91 g |
Vláknina | 24,77 g |
Cholesterol | 620 mg |
Sodík | 4,01 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 60,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Guláš "ala divočina" z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YQl9
Moje poznámka
Guláš "ala divočina" z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YQl9
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 4 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 4 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 4 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 17 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 19 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pizza šneci z domácího těsta
Qw13 před 16 minutami
Cizrnová polévka s mangoldem a zeleninou
Masula před 49 minutami
Bábovka s povidly
jvsjvrj před 54 minutami
Jahodový džem
Jolinka před 57 minutami
Hovězí (kližka) na houbách
mb130 před 1 hodinou
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
UnholyKetty před 1 hodinou
Pavučinkový makový závin.
Veronika.Hrozna před 1 hodinou
Tilápie na rozmarýnu s česnekem
Hanka99 před 2 hodinami
Tvarohová pomazánka s pažitkou
Sarka771 před 2 hodinami
Tématické fráze:
hovězí guláš v papinaku,
guláš v papiňáku,
hovězí guláš z kližky v papiňáku,
hovězí guláš z papiňáku,
dančí guláš v papinaku,
guláš z papiňáku,
kuchařka - recepty z papiňáku,
recepty divočina,
recepty z divočiny,
vaříme z divočiny,
divočina recepty,
divocina maso gulas,
recepty na divocinu,
hovězí guláš ala divočina,
vaříme divočinu,
guláš z kližky v papiňáku,
divočina recept,
recepty.cz divocina,
hovezi ala divocina,
hovězí guláš divočina
Suroviny:
kližka hovězí,
slanina,
cibule,
koření divočina,
jalovec,
kmín drcený,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
mouka hladká,
sůl,
voda
Komentáře (39)
Ale máte (máme) to marné...
Tak jako jsou "horňáci a dolňáci" tak jsou patrně i gulášoví "papiňáci a nepapiňáci"
No, masox používám také..., můžete ale hádat, proč zrovínka v tomto případě autorka a patrně nejen autorka cpe do guláše z KLIŽKY i masox
Jinak máte samozřejmě pravdu, jsou horňáci a dolňáci a každý nechť si gulášek uvaří tak, jak mu chutná. Já nemám ráda maso, které je sice po vaření v papiňáku měkoučké, ale rozpadá se na taková vlákna, do kterých nejde pořádně kousnout. Papiňák sice vlastním snad odjakživa, ale používám ho minimálně a rozhodně v něm nevařím ani guláš ani masovou polévku (to už je v opravdu kontraproduktivní), spíše luštěniny apod. No možná mi někdo napíše, že ho neumím správně používat .......
Comtesca: děkuji
Přidávám bodíka
K receptu nejsou žádné komentáře.