Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plněný krokodýl

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

6. 4. 2011 01:46

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 288 kJ / 2 698 kcal
Bílkoviny71,15 g
Tuky93,96 g
Vláknina16,68 g
Cholesterol 145 mg
Sodík 4,11 g
Sůl10,25 g
Sacharidy383,59 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Moje stránky www.hejdikuchyn.txt.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Dana Churanova

6. 4. 2011 21:06

Já dělám kynutého krokodýla podle kedlubny.Také tam má perfektně nafocený postup:yes:A vždycky se povede.:-)Tenhle je taky pěkný.:-K

Izzy77

6. 4. 2011 13:40

chocolate: jsem si to myslela :) Tak udělám z listového něco jiného a krokouše zkusím dle návodu :) Díky :))

srettka

6. 4. 2011 13:37

velebnosti, to je ale macek:-O tak mě by z toho vzešel leda tak odulý, přerostlý slepýš obecný:-8 a s ohledem na to lístkové těstíčko, ještě s lupénkou:-8
klobouk dolu před tou piplačkou;-):yes::yes:

chocolate chocolate

6. 4. 2011 13:30

Izzy77:Myslím si, že list. těsto vhodné není, protože dělá při pečení bubliny a lístkuje, takže by nepodrželo tvar, navíc si moc neumím představit, jak by po upečení vypadaly ty vymodelované části.Já osobně bych použila kynuté těsto jako autor.

Izzy77

6. 4. 2011 13:26

Parááda :) Dávm bodík :)Ještě bych měla dotaz...dá se udělat třeba i z listového těsta? Jedno mi zrovna čeká v lednici :)

hanahcotton hanahcotton

6. 4. 2011 13:19

Moc dobrá věcička :yes:O krokodýla jsem se pokoušela už dávno, ale výsledkem byl jen obézní ještěr :-D přidávám foto;-) +1

Bibinka Bibinka

6. 4. 2011 11:34

Kadlíku, dobrej postup, trošku jinej má u svého krokodýla Kedlubna, tak jukni(podobný recept);-)

Bibinka Bibinka

6. 4. 2011 11:31

Lopušku, vítám tě v naší Topkové rodině a přeji, aby se ti u nás líbilo;-)

Simona Skolakova Simona Skolakova

6. 4. 2011 11:09

Ježkovo voči on ten fotopostup je u receptu také,omlouvám se,protože fotky jsou tak výstižné,že si myslím,že není potřeba popisovat více;-):-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 4. 2011 11:01

No, popravdě, já bych to asi podle fotek zvládla;-):yes:

PET-lahev PET-lahev

6. 4. 2011 10:50

"Z kynutého těsta se vyválí čtverec"....já myslím, že tomuhle receptu není co vytknout, naopak je dokonalejší než kdekterý...není nic lepšího, než vidět opravdu na jaké kusy a jak se tam co skládá...než to tisíckrát popsat. Toť můj názor :-)

olina16

6. 4. 2011 08:51

Teda, to si někdo vyhrál :-D Myslím, že fotopostup s komentářem je tak názorný, že každý pochopí jak krokodýlka udělat. Je to moc pěkně nafocené, to pochopím i já :yes: Jen by chtělo doplnit, jestli se těsto nechává kynout nebo ne.

Simona Skolakova Simona Skolakova

6. 4. 2011 08:31

Kadlik:lopusek má fotopostup ve svých fotkách u profilu:-(škoda,byl by lepší u receptu.;-)

Kadlik Kadlik

6. 4. 2011 07:52

:-(( s nadšením jsem otevřel... a ono prd.... fotky sice naznačí, ale postup chybí.:no:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: krokodýl z listového těsta pečený krokodýl krokodýl z kynutého těsta kynutý krokodýl krokodyl z těsta listové těsto krokodýl krokodýl pečený listový krokodýl krokodýl krokodýl z listového těsta postup krokodýl z lístkového těsta štrůdl ve tvaru krokodýla kynutý krokodýl recept pečení krokodýl krokodýl listové těsto mail prd.chelm.pl loc:cz krokodýl z lístkového těsta štrůdl krokodýl krokodýl s listového těsta listovi krokodyli

Suroviny: mouka hladká, majonéza, mléko, sůl, cukr, droždí, sýr eidam, klobása, pórek, houby

TopRecepty.cz

Plněný krokodýl

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9pzB