Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 488 kJ / 834 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 72,67 g |
| Tuky | 53,12 g |
| Vláknina | 5,73 g |
| Cholesterol | 110 mg |
| Sodík | 1,10 g |
| Sůl | 2,65 g |
| Sacharidy | 13,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Košíčky s frikasé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GPK
Moje poznámka
Košíčky s frikasé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GPK
Nejnovější recepty
Čokoládová kolečka s mandlemi
Přidáno před 7 hodinami
Lehký salát z červené řepy s mozzarellou a vlašskými ořechy
Přidáno před 7 hodinami
Slepičí polévka se zázvorem z PH
Přidáno před 8 hodinami
Utopenci
Přidáno před 9 hodinami
Avokádo s červenou řepou a fíkovým balsamico krémem
Přidáno před 10 hodinami
Špagety s kuřecím masem, špenátem sypané parmazánem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jogurtová buchta
kiramon před 1 hodinou
Koláč s pudingem a zakysanou smetanou
Ivvettaa před 2 hodinami
Bramborové palačinky s brynzou
Jan Nemec před 2 hodinami
Třepací dort
nilsine před 3 hodinami
Francouzský cibulový koláč
Barča před 3 hodinami
Losos s černou čočkou
Denade před 5 hodinami
Sýrové smaženky – socialistické
Faylinn před 5 hodinami
Kefírová buchta - rychlovka
jindrbalova před 7 hodinami
Květák s hráškem na paprice
Martin87 před 7 hodinami
Utopenci
doreatha7n před 8 hodinami
Tématické fráze:
frikase,
bezmasé pokrmy referát,
omačky referat,
referát studená kuchyně,
studená kuchyně referat,
vepřové maso referát,
referát omáčky,
studená kuchyň,
omáčka frikase,
referaty-maso,
frikasé omáčka,
studená kuchyně pokrmy,
omacky referaty,
studené bezmasé pokrmy,
referát vepřové maso,
omáčky-referát,
referat-omacky,
referaty studena kuchyne,
referat bezmase pokrmy,
vepřove maso-referat
Suroviny:
těsto listové,
prsa kuřecí,
semínka sezamová,
máslo arašídové,
omáčka sojová,
tabasco,
chilli,
zázvor,
sůl
Komentáře (2)