Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 318 kJ / 1 988 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,96 g |
Tuky | 5,84 g |
Vláknina | 43,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 48 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 387,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Předmočím si římský hrnec aspoň na hodinu do vody.
Krok 2: Jednu cibuli posekám na drobno, druhou na proužky.
Krok 3: Do římského hrnce nasypu rýži, smíchám s posekanou cibulí, kukuřicí, osolím, opepřím, okořením dvěmi KL čimičuri.
Krok 4: Posypeme proužky cibule a na ně položíme rozpůlené, osolené, opepřené okmínované a očimičurinované kuře.
Krok 5: Podlejeme vodou a dáme péct na necelých 15O°C cca 3 hod.
Krok 6: Potom odklopíme a necháme zapéct kůži na kuřeti.
Krok 7: Rýže je šťavnatá a dohromady to má zajímavou a výtečnou chuť.
Zveřejněno 18. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře čimičuri s divokou rýží v ŘH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jv35
Moje poznámka
Kuře čimičuri s divokou rýží v ŘH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jv35
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 4 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 6 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 14 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 18 minutami
Kapr na zelenině
Blofas před 1 hodinou
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 2 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 3 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 3 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 4 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 4 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 5 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 5 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 5 hodinami
Tématické fráze:
vzorky zdarma 2011,
čumičuri,
koření čimičuri,
čimičuri omáčka,
rýže divoká indiánská,
rýže recepty,
kure s ryzi,
kuře čimičuri s divokou rýží v římském hrnci,
divoká rýže,
omáčka čimi čuri,
cimi curi omacka,
divoká rýže recept,
neco s ryzi,
čumičuri omáčka recept,
čimučuri,
koření u antonína,
rýže,
čimi-čuri,
cimicuri omáčka recept,
argentinske moucniky recept
Suroviny:
kuře,
rýže divoká,
kukuřice mražená,
cibule,
sůl,
pepř,
římský kmín mletý,
koření chimichuri,
voda
Komentáře (24)
Vynikající směs na bázi sušeného kečupu je určena k ochucení minutek (ve směsi s olejem se musí odležet), ale i čerstvých zeleninových salátů, pomazánek a vaječných nebo sýrových pokrmů. Směs je argentinského původu a původní domorodé použití je na salát z okurek, pórku a dalších druhů zeleniny nebo k ochucení fazolí.Takto to prodávají u Sidibáda...
Tobě posílám bodíka
použít já kanagona, tak mám ty zrna se sklínkou a možná i s tím stehýnkem,přilíplý na packách