Postup přípravy
Zveřejněno 3. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Belgický špíz pro Chantal Poullain
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Dq5
Moje poznámka
Belgický špíz pro Chantal Poullain
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Dq5
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 7 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 12 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 15 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 17 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 3 hodinami
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 7 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 9 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 9 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 9 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 9 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 10 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 12 hodinami
Mrkvová bábovka
Misad před 14 hodinami
Tématické fráze:
belgické hranolky recept,
švestka zabalená ve slanině,
kuře podle chantal,
jablečný koláč podle chanthal,
chantal kuře recept,
rajčátka zabalená do slaniny,
recept kuře podle chantal,
špízy z kuřecího masa, švestek slaniny recept,
kuřecí špíz se švestkou zabalené ve slanině,
kureci maso podle chantal,
belgicky rajcatka,
kure podle chantal poullain
Suroviny:
prsa kuřecí,
švestky sušené,
slanina anglická,
rajče cherry,
sůl,
paprika sušená sladká,
olej
Komentáře (11)
cathleen:
Ba ne, s tó vodó je to podle Pepina z Postřižin troška ináč:
"Ten Francin je nějaké chabrus na nervy, měl by si podle spisku páně Batysty, omévat přirození vlažnó vodó"
Byla bych jedině ráda. Už jsem ho dělala několikrát, ale bohužel nefotím.