Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 790 kJ / 189 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,16 g |
Tuky | 3,59 g |
Vláknina | 15,65 g |
Cholesterol | 9 mg |
Sodík | 221 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 28,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plátky na hořčici, mrkvi a tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pRM1
Moje poznámka
Plátky na hořčici, mrkvi a tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pRM1
Nejnovější recepty
Fazolový salát s rajčaty
Přidáno před 3 hodinami
Čokoládové muffiny
Přidáno před 23 hodinami
Kinder mléčný řez se šlehačkou a kondenzovaným mlékem
Přidáno 11. 5. 2025 06:11
Sýrová tortilla à la garlic bread
Přidáno 11. 5. 2025 05:00
Toast s vajíčkem a anglickou slaninou
Přidáno 10. 5. 2025 21:05
Brokolicový chlebíček s cottagem
Přidáno 10. 5. 2025 18:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Salát z ředkviček
faluska před 1 hodinou
Chlebová polévka
faluska před 1 hodinou
Buchtičky s vanilkovým krémem jako od babičky
Martina.j před 1 hodinou
Děrovaná buchta
sarkahumlova před 1 hodinou
Pikant zelí s klobásou
MilosCz před 2 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Cadik před 2 hodinami
Krémová polévka z červené čočky
TondaJ před 2 hodinami
Kanadský králík
tara23 před 2 hodinami
Kuřecí kousky v česnekovém těstíčku podle Čiriny
Helenakle před 3 hodinami
Losos s koprem, hořčicí a petrželovými brambory
Moanka před 3 hodinami
Tématické fráze:
plátky na hořčici,
tymián recept,
tymian recepty,
kuřecí maso na hořčici s mrkví,
vepřové plátky na mrkvi se smtanou,
veprove platky na kremske hortici,
vepřové v mrkvi,
vepřové plátky na hořčici,
plátek na na hořčici,
plátky v hořčici,
vepřové maso v mrkvi s horcici a tymianem,
veprove platky na mrkvi a šlehačkou,
veprovy platek na hořčici,
masové plátky v kremžské hořčici na cibuli,
maso s mrkví a hořčicí,
vepřové plátky na hořčici se šlehačkou,
vepřový plátek na kremžské hořčici,
vepřové plátky na mrkvi a cibuli,
maso na hořčici a mrkvi,
mrkev na tymiánu
Suroviny:
kýta vepřová,
mrkev,
cibule,
sůl,
hořčice kremžská,
tymián,
masox,
smetana zakysaná
Komentáře (9)
Colombo, omáčka opravdu nepotřebovala vůbec zahustit, mrkev a cibule po rozmixování udělaly své
Bibi, trochu podobné to bylo, to máš pravdu, ale s takovou zvláštní chutí té kremžské hořčice...