Brambory s hrubozrnnou hořčicí a tymiánem

1974andrea Kuchařka: 1974andrea

Přílohy 19 názorů

Suroviny

500 g malých brambor
2-3 polévkové lžíce hrubozrnné hořčice
kousek másla
citron
čerstvý tymián
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbilo 16 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Malé brambory uvaříme oloupané buď celé nebo překrojené napůl v osolené vodě do měkka.

  2. Slijeme je, do horkých brambor vmícháme máslo, hořčici, otrhané lístky tymiánu, strouhneme trochu citronové kůry a posypeme mletým pepřem.

  3. Podáváme ihned horké.

Poznámka

Zdroj starý časopis Albert

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 403 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Brambory s hrubozrnnou hořčicí a tymiánem

  • 1974andrea 1974andrea(autorka receptu)

    ZaSolanem: Já díky za vyzkoušení :-K

    Odpovědět

  • ZaSolanem ZaSolanem

    Zapomněla jsem pepř, ale i tak to bylo moc dobré. Díky za recept.

    Odpovědět

  • Eja57 Eja57

    "Náhodné recepty" :yes: Jinak by mi tahle dobrota unikla:-O ( a to jsem hledala něco úplně jiného...)
    Hrubozrnná hořčice? Za mne Maille, stejně jako jejich dijon a medová. Ale ta hrubozrnná nějak zmizela z trhu, ale ještě mám skleničku v zásobě:-8

    Odpovědět

  • Iljusa Iljusa

  • zuzun zuzun

    jednoduchy napad, ale chutny, takovy jsou vzdycky nejlepsi! Za inspiraci bod a ja provedu. Mozna to i zprznim pridanim kecupu, kombinace horcice a kecupu pro me nema konkurenci, snad jen pridanim krenexu, kterej ovsem nemam... Ale ty francouzky horcice nic moc, mam radsi ceskou, mozna je to tim, ze ji tady tezko shanim:-)):yes:

    Odpovědět

  • ivulinka ivulinka(moderátorka)

    Nevypadají zle, i já bych si dala s chutí:yes:

    Odpovědět

  • tejaja tejaja(moderátorka)

    Andrejka, krásne zemiaky:yes::yes::yes: Zemiaky sú okrem zmrzliny jediné, čím ma môžeš podplatiť :-D:-D:-D

    Odpovědět

  • maris maris

    1974andrea: díky za odpověď:-)

    Odpovědět

  • senky senky

    1974andrea:Taky používám hrubozrnnou Bornier a v sobotu zkusím ke kuřecímu steaku:-p

    Odpovědět

  • Porada Porada(neregistrovaná)

  • terysha.mathey terysha.mathey

  • zizala zizala

  • jarka skrobakova jarka skrobakova

    To bych si s chutí dala :yes::yes::-K

    Odpovědět

  • 1974andrea 1974andrea(autorka receptu)

    Holky, já používám francouzskou Bornier. Zdá se mi nejméně nakyslá. Ale mně ta chuť vyhovuje, každému nemusí;-)

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    :yes::yes::-p Taky bych měla stejný dotaz, jako maris;-)

    Odpovědět

Předchozí 1 2

Tématické fráze: brambory s hořčicí brambory s hrubozrnou hořčicí brambory v hořtici brambory v horcici hořčicové brambory pečené brambiry s hrubozrnnou hořčicí hořčičné brambory brambory s hortici hořčičné brambory top recepty pečené brambory s tymianem a horcici šťouchané brambory s hrubozrnou hořčicí brambory v horcicne brambora s hořčicí peczone perogi americke brqmbory s tymianem pečené brambory s francouzskou hořčicí brambory s hrubozrnou hořticí albert tymianove brambory

Zapomněl/a jsem heslo