Brambory s hrubozrnnou hořčicí a tymiánem

1974andrea Kuchařka: 1974andrea

Přílohy 16 názorů

Suroviny

500 g malých brambor
2-3 polévkové lžíce hrubozrnné hořčice
kousek másla
citron
čerstvý tymián
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbilo 13 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Malé brambory uvaříme oloupané buď celé nebo překrojené napůl v osolené vodě do měkka.

  2. Slijeme je, do horkých brambor vmícháme máslo, hořčici, otrhané lístky tymiánu, strouhneme trochu citronové kůry a posypeme mletým pepřem.

  3. Podáváme ihned horké.

Poznámka

Zdroj starý časopis Albert

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 243 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Brambory s hrubozrnnou hořčicí a tymiánem

1 2

Tématické fráze: brambory s hořčicí brambory s hrubozrnou hořčicí hořčicové brambory hořčičné brambory brambory v horcici brambora s hořčicí peczone perogi americke brqmbory s tymianem pečené brambory s francouzskou hořčicí brambory s hrubozrnou hořticí albert tymianove brambory

Zapomněl/a jsem heslo