Zapečené plátky s tymiánem a šlehačkou

lenka-m Kuchařka: lenka-m

Vepřové maso 3 názory

Suroviny

1 kg masa - libové plátky
1 kg brambor
2 větší cibule
2,5 dl smetany
5 lžic obyčejné hořčice
20 dkg eidamu
čerstvý tymián
2,5 dcl masového vývaru (z vepřového masa)
3 lžíce oleje
sůl
hrubě mletý pepř
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Oloupané brambory nakrájené na kolečka, cibule na půlkolečka, tymián. Vše smíchám dohromady, osolím, opepřím a vyložím tím dno pekáče. Zaleji vývarem a olejem.

    Plátky masa osolím opeřím z obou stran a položím na do pekáče na připravenou směs.

  2. Smetanu, hořčici a hrubě nastrouhaný sýr promíchám a naleju na maso.

  3. Dám péct do trouby nejdříve zakryté a pak odkryju. Celkem asi hodinu.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 301 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Zapečené plátky s tymiánem a šlehačkou

  • VOCHECHULE VOCHECHULE(neregistrovaný)

    Určitě bezva pošušňáníčko. Tahle zapékaná jídla i s bramborama nemaj chybu. Takovej pekáč ... " CO DŮM DAL "... je úplně nejlepší. Dávám bodík. :yes::-p:-K

    Odpovědět

  • Tom Beyk Tom Beyk

    ...já to beru:-p:yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

Tématické fráze: vepřové plátky se šlehačkou vepřový plátek se šlehačkou zapečené vepřové plátky se šlehačkou veprovy zapeceny ze slehackou vepřové plátky zapečené se šlehačkou recepty veprove zapecene smetana brambory tymian vepřové maso zapecene s tymianem vepřové plátky s bramborami,šlehačkou a tymiánem veprovy platek zapeceny se slehackou a bramborem recepty s tymiánem vepřové plátky se šlehačkou a sýrem vepřové plátka s fazolkama šlehačkou a sýrem platek zapeceny se slehackou vepřové s bramborami zapečené se šlehačkou zapečené plátky s brambory a šlehačkou vepřová plátky šlehačkou vepřové plátky s nivou a tymiánem zapekane teleci se slehackou vinna klobasa zapecena se slehackou zapečené těstoviny s vajíčkama a šlehačkou

Zapomněl/a jsem heslo