Suroviny
Porce: 2-3, podle velikosti jazyků
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 320 kJ / 555 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,19 g |
Tuky | 26,37 g |
Vláknina | 12,80 g |
Cholesterol | 5 mg |
Sodík | 377 mg |
Sůl | 0,91 g |
Sacharidy | 53,96 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 11. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový jazyk na brusinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V0WM
Moje poznámka
Vepřový jazyk na brusinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V0WM
Nejnovější recepty
Hermelín ve slanině
Přidáno před 2 hodinami
Řecké bifteki s citronovými bramborami a tzatziki
Přidáno před 3 hodinami
Grilované kuřecí à la šavarma
Přidáno před 5 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 6 hodinami
Sekaná s mrkví a polentou
Přidáno před 7 hodinami
Kosmatice se sýrem vhodné pro diabetiky
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta z kompotu
Dagemar před 38 minutami
Brokolicová polévka s vločkami
wimra před 1 hodinou
Knedlík z hladké mouky (pro nás, žijící v cizině)
Natalie74 před 1 hodinou
Brynzové placičky se špenátem
supec5978 před 2 hodinami
Gnocchi se sýrovou omáčkou
Sova1 před 2 hodinami
Rychlé tvarohové knedlíky ovocné
Markeeta před 2 hodinami
Lotrinské těstoviny
Stepanka.M. před 3 hodinami
Letní koláč
Freya98 před 3 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Eva1mamina před 3 hodinami
Tématické fráze:
vepřový jazyk,
vepřové jazyky,
vepřový jazyk cena,
vepřový jazyk recepty,
vepřový jazyk recept,
jak upravit vepřový jazyk,
úprava vepřového jazyka,
recepty z vepřového jazyka,
recept na veprovy jazyk,
naložené vepřové jazyky,
naložený vepřový jazyk,
jak upravit vepřový jazyka,
řízky z vepřového jazyka,
vepřový jazyk na smetaně,
jak nejlépe připravit vepřový jazyk,
cena vepřového jazyka,
vepřový jazyk naložený,
co z vepřového jazyka,
vepřové jazyky recepty,
jak připravit vepřový jazyk
Suroviny:
jazyk vepřový,
masox,
vývar,
víno červené dezertní,
kompot brusinkový,
šťáva citronová,
olej,
pepř mletý,
brusinky sušené,
máslo
Komentáře (15)
Danko v tom Makru by to snad mohli mít
Všem děkuji
Myško
Bibinko,také dělávám jazyk na hodně způsobů
Všeumělku,použila jsem polosladkou Kadarku