Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 888 kJ / 690 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,30 g |
Tuky | 39,55 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 45 mg |
Sodík | 932 mg |
Sůl | 1,93 g |
Sacharidy | 64,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 11. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řízky na italský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V0r1
Moje poznámka
Řízky na italský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V0r1
Nejnovější recepty
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 5 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 6 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 9 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno před 14 hodinami
Mechové řezy z mikrovlnky
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 1 hodinou
Halušky s brynzou pro Dášenku
Alamatej před 2 hodinami
Vepřová játra koloniála Jíry
Sahula před 2 hodinami
Vepřová játra na slanině
Sahula před 2 hodinami
Sekaná
evik_svistik před 3 hodinami
Kopřivový špenát
Jan_Nepomuk před 3 hodinami
Zapečený chřest s kuřecím masem
danamamina před 5 hodinami
Tvarohové řezy
Saratice před 8 hodinami
Kuřecí čína
Mike_Fidler před 8 hodinami
Jablkový zázrak
Fitulka před 9 hodinami
Tématické fráze:
italský řízek,
italsky kureci rizek,
cuketa na italský způsob,
umim italsky,
rizek na vice zpusobu,
jak krájet maso na řízky,
italsky rizek recept,
recpty.s pestem,
rizky na jiny zpusob,
italské kuřecí řízky,
rizky na vic způsobu,
polsky rizek,
králík na italský způsob,
čočka na italský způsob,
basilikové pesto,
jak krájet maso na řízky recept,
kuřecí řízky po italsky,
vepřová plec na italský způsob,
řízek italsky,
maso na 1000 zpusobu
Suroviny:
řízek vepřový,
pesto,
cuketa,
rajče loupané,
bazalka čerstvá,
sýr mozzarella,
smetana,
sůl,
pepř
Komentáře (12)