Dušené okurky s liškami a křemenáči
Suroviny
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Můžeme podlít i trochou bílého vína
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 1. 2012 22:47
Tanicka:Tanicko, já myslím, že si pochutnáte, zkuste a dejte mi pak vědět
22. 1. 2012 22:36
Zajímavé, neobvyklé. Lišky jsou v mrazáku - dávám bod a ukládám
1. 8. 2011 17:43
Ještě jednou všem děkuji, jsem moc ráda, že se s vámi můžu o recepty podělit
1. 8. 2011 14:48
Andrej,tak to je mi jasny..na Plzensko jsem jezdila v detstvi s maminkou a jsou to nezapomenutelne zazitky Ale ted z Olomouce uz je to mooc daleko
Jinak bych na ty houby s tebou sla moc rada,protoze uz taky nemam doma pro ne pochopeni..jist ano,ale sbirat ne
31. 7. 2011 23:29
1974andrea:neví,o co přicházejí..chuť a lahodnost hub je nezměnitelná
31. 7. 2011 22:40
Oskeruska:Ahoj, holky já bych vás tak vzala všechny na ty houby, doma pro to nemají pochopení a já to miluju. Jsem z Plzně a rostou na jih od Plzně.
31. 7. 2011 22:37
Andrejko,pises Rebece,at prijede na houby k vam..no ja bych taky prijela-ale at hledam jak hledam,netusim,kde to "U VAS" je Koukla jsem na tvuj ulovek a tolik kremenacu jsem nevidela za cely svuj dlouhy zivot-na toz naraz
31. 7. 2011 20:38
Moc děkuji všem za milé a vtipné komentáře a všem přeji také houbařské úspěchy
31. 7. 2011 19:33
Ach jo, moje oblíbené lišky, které miluji, ale nemám. Ale jídlo vypadá fakt dobře+11
31. 7. 2011 18:29
Moc hezký receptík,který se mi líbí+10
31. 7. 2011 18:14
Recept se mi moc líbí, mám uloženo a určitě vyzkouším, až budou hřiby (u nás teprve začínají).
S těmi salátovými okurkami i vínem tady mám recept http://www.toprecepty.cz/recept/18864-zeleninova-p..., který mě mile chuťově překvapil.
Věřím, že s houbami bude ještě lepší.
Super
31. 7. 2011 16:34
Zajímavá kombinace
31. 7. 2011 15:52
zajímavá určitě i dobré+1
31. 7. 2011 15:46
rebeka:Moje rodiče jsem včera tak tím košem navnadila, že dneska taky, déšť nedéšť, vyrazili a mají 2 přepravky na zeleninu. Ani jim to nezávidím, tolik práce s tím
31. 7. 2011 15:38
spagetka:Já už musela použít lišky z mrazáku, tady u nás moc nerostou. Letos jsem na ně narazila jenom jednou, ale mrkni do fotoalb na můj včerejší úlovek
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Muffiny se směsí drobného ovoce
Přidáno před 2 hodinami

Kuřecí soté se zeleninou a vlašskými ořechy
Přidáno před 3 hodinami

Panenka v paprikové omáčce
Přidáno před 3 hodinami

Grilovaný rumpsteak v marinádě
Přidáno před 4 hodinami

Zmrzlina jaro/léto
Přidáno před 18 hodinami

Jednoduchý čokoládový dort s višněmi
Přidáno 1. 7. 2022 12:17
Právě bylo uvařeno:

Pečený losos III.
uvařil/a Standby
před 1 hodinou

Domácí langoše
uvařil/a Eliska 6
před 2 hodinami

Kuře na bramborách a pórku
uvařil/a hand64
před 3 hodinami

Segedínský guláš z PH
uvařil/a jardakupsa
před 3 hodinami

Cuketové zelí dušené
uvařil/a Slivci
před 4 hodinami

Jahodová buchta hrnková rychlá
uvařil/a PetraCy
před 15 hodinami

Nadýchaný piškotový korpus
uvařil/a Vete2018
před 15 hodinami

Cizrnový salát se zeleninou a tuňákem
uvařil/a Kava 2
před 16 hodinami

Kedlubnový salát se šunkou a tatarkou
uvařil/a Kava 2
před 16 hodinami

Kuřecí kousky v těstíčku
uvařil/a Pavel Janak
před 18 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: kremenaci jak vypadá hřib křemenáč dušené hřiby do mražáku kdy sbirat okurky hřiby dušené křemenáče na víně recept salatovka mrazak recepty z okurky salátovky namalovat okurku co s křemenáči lišky vmrazáku naco je nejlepsi houba křemenáč křemenáč nakládaný nakládané křemenáče naco jsou dobre bazalkove seminka dusene hriby s okurkami lišky do mrazaku naco použít hovězí váleček hřib křemenáč okurký hadovky
Suroviny: okurka čerstvá, houby lišky, houby křemenáči, cibule, slanina, sýr smetanový, máslo, kopr, sůl, pepř
Dušené okurky s liškami a křemenáči
Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DwO6
25 názorů