Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dušená hlíva ústřičná

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

20. 4. 2009 16:08

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota3 860 kJ / 923 kcal
Bílkoviny71,25 g
Tuky60,30 g
Vláknina15,75 g
Cholesterol146 mg
Sodík175 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy15,87 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Suroviny jsou orientační /je to závislé na druhu masa,já jsem použila vepř. kýtu/.Jako přílohu lze podávat jak brambory, rýži tak i těstoviny .My jsme měli bramborové knedlíky, které nám zbyly od včera a i s nimi to bylo dobré.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Leo

25. 7. 2014 12:23

Hlívu dělám na různé způsoby, Váš prověřím. Dík.:-p:-p:-p

HankaPu

14. 2. 2010 22:17

Johnny, díky za krásnou fotku:yes::yes::yes:

JohnnySil

13. 2. 2010 16:06

Nikdy jsme Hlívu nejedli, tak jsme si řekli, že to zkusíme. A napoprvé se to docela povedlo.
Jenom doporučuji dusit trochu delší dobu - doměkka. Ačkoliv je to chutná a zdravá houba, je také poměrně tuhá.

michsamant

20. 1. 2010 20:47

:-p:yes: hlivu varim casto,skor ako rizoto, aby to dcera jedla..zdrave hribky, podporuju imunitu..aj pripravok Imunoglukan D, ktory sa dava na podporu imunity je z hlivy...hlavne teraz v zimnych mesiacoch a ked vystraja chripka, je to asi vhodne jedlo pre take deti,davam bodik :yes:

alena76

11. 8. 2009 10:12

Vypadá to skvěle,houby u nás hrajou prim :-* proto ráda přivítám nové recepty,vyzkouším a bodík je na místě:-!:-!:yes:

Majka

22. 6. 2009 21:58

To musim vyzkouset, nasla jsem na internetu stranky hliva-ustricna.info kde se da koupit hliva susena tak si hned vezmu jedno baleni a pujdu varit :-8

Jikotka

21. 4. 2009 11:39

Taky mám hlívu ráda,vyzkouším a tobě jde bodík:-p:-D

HankaPu

21. 4. 2009 11:00

Díky všem za bodíky:-)
Drobenko, máš pravdu, ale jelikož já jsem to dělala z vepřového maasa, tak spolu s tou hlívou to bylo měkké současně.:-D:-D

Vaclav Fronek

21. 4. 2009 07:44

Už od pohledu to je k baštění. Rajčátka sice nemusím, ale ten bramborový knedlíček na moji mlsnou sedí. +bodík

Jenda1

20. 4. 2009 22:14

Hani, recept mě zaujal a určitě vyzkouším.:-p
Zaslouží bodíka.:-!:-)):yes::yes::yes:

Patricie

20. 4. 2009 19:01

Moc pěkný recept. Bod je na místě:yes:

Drobenka

20. 4. 2009 17:34

Hlívu dusím na cibulce zvlášť a pak ji přidávám k orestovanému kuřecímu masu. Hlíva je dost tvrdá a musím ji dusit cca 20 minut. Kuřecí maso je minutková záležitost. Hlíva je velice zdravá.:yes: Bodík

JanaDorazinova

20. 4. 2009 16:57

Hani, skvělé, hlívu miluji!!:yes::yes:

Iljusa

20. 4. 2009 16:51

Mooooc zdravé jídlo - miluji hlívu, jím i sušenou v tabletkách ;-):yes:

HankaPu

20. 4. 2009 16:29

Bibinko, díky:-):-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hliva ustricna recepty hlíva ústřičná zdravé recepty zdravé recepty z hlívy ústřičné hlíva ústřičná recept recepty z hlívy ústřičné recepty hliva ustricna co uvařit z hlívy ústřičné hlíva ústřičná jídla z hlívy ústřičné hlíva ústřičná na másle hlíva recepty hlíva jídlo z hlívy ůstřičné recept hlíva ústřičná recepty na hlívu ústřičnou co uvařit z hlívy recept z hlivy ustricne hlíva recept recepty hlíva hlíva recept

Suroviny: hlíva ústřičná, maso, olej olivový, máslo, kurkuma, moučka škrobová, cibulka jarní, rajče cherry, pórek, omáčka sojová, koření oregáno, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Dušená hlíva ústřičná

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0gAK