Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 170 kJ / 2 670 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,49 g |
Tuky | 145,75 g |
Vláknina | 9,38 g |
Cholesterol | 920 mg |
Sodík | 234 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 283,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Švestkový se smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QjoM
Moje poznámka
Švestkový se smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QjoM
Nejnovější recepty
Tenké palačinky plněné tvarohem
Přidáno před 4 hodinami
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno před 8 hodinami
Letní kuře z grilu s bramborami z uhlí podle šéfkuchařky z Pilsner Urquell Experience
Přidáno před 10 hodinami
Kynuté knedlíky podle Těhotnýho kuchaře
Přidáno před 13 hodinami
Cuketový perník
Přidáno před 16 hodinami
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno 6. 7. 2025 17:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová bublanina s ovocem
VeronikaHa před 2 hodinami
Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky
iveta.kroul před 2 hodinami
Špenátová polévka
Valis před 3 hodinami
Rybí pomazánka moje
Valis před 3 hodinami
Kuřecí BBQ křidélka
Pedros před 4 hodinami
Kořeněná černá čočka s mrkví
Helen.salemiynah před 5 hodinami
Rybízová zmrzlina
Renata1101 před 5 hodinami
Meruňkový koláč s tvarohem a drobenkou
Natina před 7 hodinami
Borůvkový koláč s tvarohem
Janicevlcice před 8 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Aruna před 8 hodinami
Tématické fráze:
švestkový koláč se zakysanou smetanou a želatinou,
svestkovy koláč se smetanou,
švestkový koláč ze zakysané smetany,
kolac svestkovy s pomazankovym maslem,
švestkový se smetanou,
kolik prášku do pečiva nahradí droždí,
demi glace kde kupit,
švestkový koláč bez droždí se smetanou
Suroviny:
mouka polohrubá,
voda,
cukr moučkový,
ocet,
máslo,
sůl,
švestky,
smetana ke šlehání,
vejce,
skořice
Komentáře (12)
"Jedno vejce nebo dvě vejce jsou tři vejce"
Tááákhle...zajímavé...
Takže bodík