Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 605 kJ / 2 057 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 385,25 g |
Tuky | 56,40 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 897 mg |
Sodík | 3,06 g |
Sůl | 7,16 g |
Sacharidy | 2,03 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 10. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažený plněný kuřecí řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Rp3
Moje poznámka
Smažený plněný kuřecí řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Rp3
Nejnovější recepty
Kynuté buchty podle Mirky van Glis Slavíkové
Přidáno před 38 minutami
Kuřecí maso s dýní, pórkem a smetanou.(vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 4 hodinami
Kuskusový salát s grilovanou zeleninou
Přidáno před 6 hodinami
Papriky plněné lečem
Přidáno před 8 hodinami
Krémová květáková polévka s mrkví a smetanou
Přidáno před 10 hodinami
Mirabelková marmeláda
Přidáno 11. 8. 2025 14:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduchý kynutý švestkový koláč
Witoraz před 39 minutami
Kuřecí polévka s nudlemi
Kattyy před 1 hodinou
Kynutý se švestkami ... koláč
mysha před 1 hodinou
Kynuté knedlíky plněné jahodami
Constell před 1 hodinou
Jemný boršč
Kajkajak před 2 hodinami
Buchtičky s krémem
Titto10 před 2 hodinami
Kuřecí jogurtové placičky
MiskaM před 3 hodinami
Rajská polévka III
Penkapa před 4 hodinami
Pečená švestková povidla
Dagmarak před 5 hodinami
Tématické fráze:
plněné kuřecí řízky,
smažený kuřecí řízek,
smažený řízek,
plneny rizek,
jak dlouho smazit kureci rizky,
jak dlouho smažit řízky,
smažené kuřecí prsní řízky recepty,
smažené kuřecí řízky,
plněný kuřecí řízek s nivou,
řizky smažené plněne,
jak dlouho smazit rizek,
plneni rizek,
smažený kuřecí řízek recept,
kuřecí řízek,
jak dlouho smazit kureci rizek,
plněné kuřecí prsíčka řízek,
smažené plněné řízky,
plněné kuřecí prsíčka smazena,
plněný kuřecí,
plnene rizky
Suroviny:
prsa kuřecí,
slanina uzená,
šunka,
sýr tavený,
koření kari,
sůl,
mouka hladká,
mléko,
strouhanka,
olej
Komentáře (10)