Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 605 kJ / 2 057 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 385,25 g |
Tuky | 56,40 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 897 mg |
Sodík | 3,06 g |
Sůl | 7,16 g |
Sacharidy | 2,03 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 10. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažený plněný kuřecí řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Rp3
Moje poznámka
Smažený plněný kuřecí řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Rp3
Nejnovější recepty
Kuřecí rychlovka na tymiánu
Přidáno před 1 hodinou
Pizza šneky
Přidáno před 2 hodinami
Kakaové bábovičky bez mouky vhodné pro diabetiky
Přidáno před 3 hodinami
Ředkvičková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 3 hodinami
Muffiny s kávovým krémem
Přidáno před 3 hodinami
Fazolové houstičky bez mouky pro diabetiky
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelené smoothie s jogurtem
Valis před 1 hodinou
Tvarohový linecký koláč
zackovam před 1 hodinou
Kuřecí řízek v sýrovém těstíčku
PavRex před 2 hodinami
Kynuté knedlíky s rebarborou
LudmilaT před 2 hodinami
Tvarohový koláč na listovém těstě
Ivaho před 3 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
PavelK33 před 3 hodinami
Vietnamská grilovaná kachna
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 4 hodinami
Ředkvičkový salát
wimra před 5 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborou
Misshell před 5 hodinami
Tématické fráze:
plněné kuřecí řízky,
smažený kuřecí řízek,
smažený řízek,
plneny rizek,
jak dlouho smazit kureci rizky,
jak dlouho smažit řízky,
smažené kuřecí prsní řízky recepty,
smažené kuřecí řízky,
plněný kuřecí řízek s nivou,
řizky smažené plněne,
jak dlouho smazit rizek,
plneni rizek,
smažený kuřecí řízek recept,
kuřecí řízek,
jak dlouho smazit kureci rizek,
plněné kuřecí prsíčka řízek,
smažené plněné řízky,
plněné kuřecí prsíčka smazena,
plněný kuřecí,
plnene rizky
Suroviny:
prsa kuřecí,
slanina uzená,
šunka,
sýr tavený,
koření kari,
sůl,
mouka hladká,
mléko,
strouhanka,
olej
Komentáře (10)