Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 605 kJ / 2 057 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 385,25 g |
Tuky | 56,40 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 897 mg |
Sodík | 3,06 g |
Sůl | 7,16 g |
Sacharidy | 2,03 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 10. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažený plněný kuřecí řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Rp3
Moje poznámka
Smažený plněný kuřecí řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Rp3
Nejnovější recepty
Smažená cuketa se salámem
Přidáno před 4 hodinami
Pórkové rizoto podle Pohlreicha
Přidáno před 10 hodinami
Cuketové krokety
Přidáno před 12 hodinami
Hrušková marmeláda
Přidáno 18. 8. 2025 17:03:01
Králík s houbovou smetanovou omáčkou
Přidáno 18. 8. 2025 09:06:07
Líné koláče
Přidáno 18. 8. 2025 05:03:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kváskové housky, rohlíky, pečivo
Zorrolady před 1 hodinou
Cuketová polévka krémová
Bretik před 1 hodinou
Kvašená cuketa
Bretik před 1 hodinou
Zapékaná cuketa na plech
Bretik před 1 hodinou
Rychlý cuketový guláš
Bretik před 1 hodinou
Zadělávaná cuketa s koprem
Bretik před 1 hodinou
Cuketové palačinky plněné masem a zeleninou
Bretik před 1 hodinou
Šťavnaté zapečené kotlety
Martivac před 1 hodinou
Hrušková povidla na frgále
Sbotka před 2 hodinami
Rychlá kulajda
Misicka77 před 3 hodinami
Tématické fráze:
plněné kuřecí řízky,
smažený kuřecí řízek,
smažený řízek,
plneny rizek,
jak dlouho smazit kureci rizky,
jak dlouho smažit řízky,
smažené kuřecí prsní řízky recepty,
smažené kuřecí řízky,
plněný kuřecí řízek s nivou,
řizky smažené plněne,
jak dlouho smazit rizek,
plneni rizek,
smažený kuřecí řízek recept,
kuřecí řízek,
jak dlouho smazit kureci rizek,
plněné kuřecí prsíčka řízek,
smažené plněné řízky,
plněné kuřecí prsíčka smazena,
plněný kuřecí,
plnene rizky
Suroviny:
prsa kuřecí,
slanina uzená,
šunka,
sýr tavený,
koření kari,
sůl,
mouka hladká,
mléko,
strouhanka,
olej
Komentáře (10)