Pařížské rohlíčky s dejmalovým krémem
Ořechy, máslový krém a čokoládová poleva. Oblíbená trojice pečícího světa, která doprovází nespočet základů na různé druhy cukroví. Vyzkoušejte tuto verzi rohlíčků, které jsou po upečení tvrdé, ale s krémem a polevou zvláční.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 30 829 kJ / 7 368 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,22 g |
Tuky | 517,51 g |
Vláknina | 16,50 g |
Cholesterol | 1,63 g |
Sodík | 556 mg |
Sůl | 1,26 g |
Sacharidy | 529,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pařížské rohlíčky s dejmalovým krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w7GR
Moje poznámka
Pařížské rohlíčky s dejmalovým krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w7GR
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 7 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 18 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 22 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jogurtová bábovka
Cerpes před 9 minutami
Rychlá ořechová bábovka
Anna.Milkova před 33 minutami
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Missa25 před 41 minutami
Kefírové lívance II
vavravictoria1 před 52 minutami
Klasická koprová omáčka s vejcem
frantisek66 před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
Pisarak před 1 hodinou
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 2 hodinami
Toskánský bůček
poirotka před 2 hodinami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 2 hodinami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 3 hodinami
Tématické fráze:
parizske rohlicky,
dejmaluv krem,
parizske rohlicky recept,
krém do pařížských rohlíčků,
pařížské tyčinky s krémem,
krém se ztuženým tukem,
recept na pařížské rohlíčky,
krém na rohlíčky,
rohlíčky pařížské,
krém ze šlehaných vajec,
kokosové rohlíčky s krémem,
rohlicky s kremem,
pařížský krém do cukroví,
pařižsky rohličky,
cukroví se ztuženým tukem,
krém do přížských rohlíčku,
pařížské rohlíčky ze salka,
rohlíčky s pařížských krémem,
pařížský krém ze salka,
dejmalův krémem
Suroviny:
mouka hladká,
cukr moučkový,
ořechy vlašské,
vejce,
žloutek,
tuk 100%,
máslo,
cukr moučkový,
vejce,
rum,
kakao,
poleva čokoládová
Komentáře (16)
Já bych nejspíš ušlehala nejen cukr, vejce, rum a kakao, ale i máslo. A na to dodatečné zašlehání bych nechala jen ten 100% tuk.
Výše uvedený návod na krém nechápu a že už mám za sebou hodně druhů a kil krému.
P.s. Už jsem našla ten výše zmíněný dejmalův krém a je to jak jsem psala. Recept je špatně popsán, či opsán.
https://www.labuznik.cz/recept/dejmaluv-krem/
Přepiš si je tam, prosím, všechny recepty na topkách to tak mají.