Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 406 kJ / 336 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,60 g |
Tuky | 24,15 g |
Vláknina | 3,30 g |
Cholesterol | 39 mg |
Sodík | 249 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 24,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborový salát á la konvenience
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gMBl
Moje poznámka
Bramborový salát á la konvenience
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gMBl
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 3 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 18 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 21 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 21 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 11 minutami
Pečená švestková povidla
perseus před 33 minutami
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 1 hodinou
Ovocné tvarohové knedlíky
Ashelin před 2 hodinami
Bramborové knedlíky
essinKa před 2 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Ellen1 před 2 hodinami
Zelná polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Dršťková polévka I
Ellen1 před 3 hodinami
Residential Properties
ResidentialProperties před 3 hodinami
Katův šleh po mém
Adams-alena před 4 hodinami
Tématické fráze:
bramborový salát recept,
bramborový salát,
konvenience vepřového masa,
bramborový salat- recept,
recepty na bramborový salát,
bramborový salát se salámem,
recept bramborový salát,
co je ve vlasskym salátu,
ok recepty, bramborový salát,
vaříme z convenience,
a la bramborový salát,
salát podobny vlašskému,
ok recepty bramborový saláty
Suroviny:
salát vlašský,
brambory,
majonéza,
sůl,
pepř
Komentáře (3)
http://www.clupmi.blog.cz
Pro vysvětlení:
Výraz konvenience zahrnuje velkou skupinu pohotových potravin, které jsou u výrobce zpracovány tak, že příprava pokrmů je z nich pohodlná a šetří čas. Podle stupně zpracování se rozlišují potraviny takto označené na stupně opracování 0 až 4.
http://www.vyzivaspol.cz/encyklopedie-vyzivy-k-hes...