Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 406 kJ / 336 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,60 g |
Tuky | 24,15 g |
Vláknina | 3,30 g |
Cholesterol | 39 mg |
Sodík | 249 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 24,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborový salát á la konvenience
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gMBl
Moje poznámka
Bramborový salát á la konvenience
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gMBl
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 3 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 15 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 16 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křehký koláč s nektarinkami
MajdaTrajda před 8 minutami
Žampionový krém
blanka12 před 18 minutami
Meruňkový koláč
jalamo před 1 hodinou
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 3 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 4 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 4 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 6 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 6 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 12 hodinami
Tématické fráze:
bramborový salát recept,
bramborový salát,
konvenience vepřového masa,
bramborový salat- recept,
recepty na bramborový salát,
bramborový salát se salámem,
recept bramborový salát,
co je ve vlasskym salátu,
ok recepty, bramborový salát,
vaříme z convenience,
a la bramborový salát,
salát podobny vlašskému,
ok recepty bramborový saláty
Suroviny:
salát vlašský,
brambory,
majonéza,
sůl,
pepř
Komentáře (3)
http://www.clupmi.blog.cz
Pro vysvětlení:
Výraz konvenience zahrnuje velkou skupinu pohotových potravin, které jsou u výrobce zpracovány tak, že příprava pokrmů je z nich pohodlná a šetří čas. Podle stupně zpracování se rozlišují potraviny takto označené na stupně opracování 0 až 4.
http://www.vyzivaspol.cz/encyklopedie-vyzivy-k-hes...