Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 406 kJ / 336 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,60 g |
Tuky | 24,15 g |
Vláknina | 3,30 g |
Cholesterol | 39 mg |
Sodík | 249 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 24,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborový salát á la konvenience
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gMBl
Moje poznámka
Bramborový salát á la konvenience
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gMBl
Nejnovější recepty
Oblíbená žemlovka
Přidáno před 8 hodinami
Jablečný koláč se skořicí
Přidáno před 9 hodinami
Těstoviny s dýní a rajčaty
Přidáno před 9 hodinami
Cuketovo-brokolicová polévka
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí kousky s domácí omáčkou à la Uncle Ben’s
Přidáno před 21 hodinami
Pečené kuře na paprice
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrušková marmeláda
Michal_amater před 7 hodinami
Domácí kečup
Darwin před 10 hodinami
Dvacetiminutový švestkový koláč
káťa před 10 hodinami
Sýrová topinka
VendaS před 11 hodinami
Nekynuté koláčky, taštičky - křehké
danielle72 před 11 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Bohunka37 před 12 hodinami
Lečo bez zavařování
David Salamánek před 12 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Aky_89 před 14 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Miroslav73 před 16 hodinami
Polévka z vývaru
Kajkajak před 17 hodinami
Tématické fráze:
bramborový salát recept,
bramborový salát,
konvenience vepřového masa,
bramborový salat- recept,
recepty na bramborový salát,
bramborový salát se salámem,
recept bramborový salát,
co je ve vlasskym salátu,
ok recepty, bramborový salát,
vaříme z convenience,
a la bramborový salát,
salát podobny vlašskému,
ok recepty bramborový saláty
Suroviny:
salát vlašský,
brambory,
majonéza,
sůl,
pepř
Komentáře (3)
http://www.clupmi.blog.cz
Pro vysvětlení:
Výraz konvenience zahrnuje velkou skupinu pohotových potravin, které jsou u výrobce zpracovány tak, že příprava pokrmů je z nich pohodlná a šetří čas. Podle stupně zpracování se rozlišují potraviny takto označené na stupně opracování 0 až 4.
http://www.vyzivaspol.cz/encyklopedie-vyzivy-k-hes...