Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 347 kJ / 83 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,08 g |
Tuky | 0,27 g |
Vláknina | 2,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 18,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Banán rozdělíme na 3 díly a oba konce rovně zařízneme.
Krok 2: Poté z banánu vydlabeme vnitřek - já jsem si pomohla formičkou na trubičky a do spodního konce jsem dala zpět kousek vydlabaného válečku.
Krok 3: Vydlabaný banán namočíme do poloviny do roztopené čokolády z vánočních figurek. Figurky roztopíme ve vodní lázni.
Krok 4: Obalíme v ořechách.
Krok 5: Do vydlabané díry dáme zakysanou smetanu - nejlépe stříkačkou.
Krok 6: Ozdobíme alginátovým ovocem.
Zveřejněno 14. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Banánové mlsání
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AKj7
Moje poznámka
Banánové mlsání
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AKj7
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 3 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 10 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 10 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 10 minutami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 47 minutami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 52 minutami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 2 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 3 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 5 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 5 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 5 hodinami
Salát z pečené červené řepy a cibule
Jana.Vernerova před 6 hodinami
Tématické fráze:
čokoláda na vaření k mlsání,
banánové figurky,
recept slané mlsání,
vydlabany banan
Suroviny:
banán,
figurka z vánoční kolekce,
ořechy vlašské,
smetana zakysaná,
alginátové ovoce
Komentáře (4)