Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 347 kJ / 83 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,08 g |
Tuky | 0,27 g |
Vláknina | 2,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 18,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Banán rozdělíme na 3 díly a oba konce rovně zařízneme.
Krok 2: Poté z banánu vydlabeme vnitřek - já jsem si pomohla formičkou na trubičky a do spodního konce jsem dala zpět kousek vydlabaného válečku.
Krok 3: Vydlabaný banán namočíme do poloviny do roztopené čokolády z vánočních figurek. Figurky roztopíme ve vodní lázni.
Krok 4: Obalíme v ořechách.
Krok 5: Do vydlabané díry dáme zakysanou smetanu - nejlépe stříkačkou.
Krok 6: Ozdobíme alginátovým ovocem.
Zveřejněno 14. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Banánové mlsání
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AKj7
Moje poznámka
Banánové mlsání
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AKj7
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 4 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 6 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 14 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 15 minutami
Kapr na zelenině
Blofas před 1 hodinou
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 2 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 3 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 3 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 4 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 4 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 4 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 5 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 5 hodinami
Tématické fráze:
čokoláda na vaření k mlsání,
banánové figurky,
recept slané mlsání,
vydlabany banan
Suroviny:
banán,
figurka z vánoční kolekce,
ořechy vlašské,
smetana zakysaná,
alginátové ovoce
Komentáře (3)