Pečený vepřový bůček s okurkovou omáčkou
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Energie | 15 378 kJ / 3 675 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 151,94 g |
Tuky | 292,26 g |
Vláknina | 25,30 g |
Cholesterol | 473 mg |
Sodík | 827 mg |
Sůl | 1,40 g |
Sacharidy | 95,73 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 10. 2018 15:29
casino: asi to každý z nás robí inak...hlavne, aby sa to podarilo..ja mám na to svoj spôsob a preto ma netreba chytať za slovo..vďaka za komentár.-)
11. 10. 2018 20:25
Izabella929:
"...ale mäso na koži sa nereže,..."
Nerad vás chytám za slovo, ale tady se prořezává kůže na mase
***
Na prořezání vepřového kožucha je grund použít nůž ostrý jako břitva.
Používám největší nůž co mám.
Nůž táhnu směrem k sobě a pokud se prořezání nepodaří na poprvé, nůž pozvednu, znovu nasadím a opět táhnu k sobě.
"...ale mäso na koži sa nereže,..."
Nerad vás chytám za slovo, ale tady se prořezává kůže na mase
***
Na prořezání vepřového kožucha je grund použít nůž ostrý jako břitva.
Používám největší nůž co mám.
Nůž táhnu směrem k sobě a pokud se prořezání nepodaří na poprvé, nůž pozvednu, znovu nasadím a opět táhnu k sobě.
11. 10. 2018 15:01
cecilka: dosť dávno som nerobila túto omáčku, ale ver mi jed to skvelé a horí sa k pečeným mäsom..ďakujem, že si nazrela do môjho albumu recepotov..teším sa, že sa ti recept páči.-)
11. 10. 2018 14:58
cecilka: mám dobre ostrý nôž, ale mäso na koži sa nereže, ale píli...proste som to robila tak s nožom, akoby som pílila drevo...ani zákusky sa nerežú, ale sa krájajú ako keď sa drevo píli, inak sú kostrbaté..
11. 10. 2018 14:14
cecilka: odepsala jsem v SZ
11. 10. 2018 13:17
Lenunka: a ste s ním spokojná?
11. 10. 2018 11:53
cecilka: to chce ostrý nůž, no, já na to používám keramický
11. 10. 2018 11:25
Izabella929: Recept je skutočne skvelý a s tou omáčkou je to naozaj výborné. Akurát by ma zaujímalo, ako sa vám podarilo urobiť mriežku na surovom mäse. Teda na koži. Ja som to moje vybrala z mrazničky, nechala som ho chvíľu "oteplieť" a rezala som a rezala, priznám sa, že som sa narobila ako baník a v istej chvíli som to chcela vzdať.
11. 10. 2018 11:17
, odporúčam vyskúšať.
10. 10. 2018 16:33
klukodvody: Treba vyskúšať, som presvedčená, že vám to bude chutiť..mäsom som ani nejedla , iba som si knedlík namáčala v omáčke..som rada, že ťa recept zaujal..)
10. 10. 2018 15:15
Zajímavá kombinace. To by mně asi nenapadlo a tak to vyzkouším. Vůbec to nevypadá špatně. Srdečně zdravíme.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 2 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 14 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 17 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Peťulka.25 uvařila před 3 minutami
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 14 minutami
Zeleninová polévka s cizrnou
Mafia uvařila před 18 minutami
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 1 hodinou
Medové máslo
marekbertha uvařil před 1 hodinou
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 2 hodinami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 2 hodinami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 2 hodinami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 2 hodinami
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Plněná retro vejce pětkrát jinak: Klasika se sardelovým máslem nebo šunkovou pěnou nezklame, s wasabi dostane pikantní nádech
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
Další recepty
Tématické fráze: pečený bůček vepřový bůček peceny bucek recept vepřový buček recept pečený recept na bůček pečeny recept na pečený bůček vepřový bůček recepty recepty z vepřového bůčku pečeny buček recept pečený pečený vepřový bůček pečení buček recept pečený recepty - pečený bůček recept na buček okurkova omacka z bůčku vepřový bok s omáčkou
Suroviny: bok vepřový, cibule, česnek, sádlo, sůl, pepř, kmín celý, paprika sušená sladká, olej, máslo, mouka hladká, mléko, smetana na vaření, víno červené, sůl, cukr, šťáva citronová, okurka čerstvá
Pečený vepřový bůček s okurkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l46j
11 názorů