Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečený vepřový bůček s okurkovou omáčkou

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min

80 min (80 min příprava)

9. 10. 2018 15:07

Suroviny pro 6

6

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota14 955 kJ / 3 574 kcal
Bílkoviny151,79 g
Tuky284,88 g
Vláknina13,07 g
Cholesterol450 mg
Sodík825 mg
Sůl1,40 g
Sacharidy94,31 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Prajem vám dobrú chuť.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Izabella929

12. 10. 2018 16:29

casino: asi to každý z nás robí inak...hlavne, aby sa to podarilo..ja mám na to svoj spôsob a preto ma netreba chytať za slovo..vďaka za komentár.-):-K

casino

11. 10. 2018 21:25

Izabella929:
"...ale mäso na koži sa nereže,..."
Nerad vás chytám za slovo, ale tady se prořezává kůže na mase:-)
***
Na prořezání vepřového kožucha je grund použít nůž ostrý jako břitva.
Používám největší nůž co mám.
Nůž táhnu směrem k sobě a pokud se prořezání nepodaří na poprvé, nůž pozvednu, znovu nasadím a opět táhnu k sobě. :-)

Izabella929

11. 10. 2018 16:01

cecilka: dosť dávno som nerobila túto omáčku, ale ver mi jed to skvelé a horí sa k pečeným mäsom..ďakujem, že si nazrela do môjho albumu recepotov..teším sa, že sa ti recept páči.-):-K:-K:-K

Izabella929

11. 10. 2018 15:58

cecilka: mám dobre ostrý nôž, ale mäso na koži sa nereže, ale píli...proste som to robila tak s nožom, akoby som pílila drevo...ani zákusky sa nerežú, ale sa krájajú ako keď sa drevo píli, inak sú kostrbaté..:-K

Lenunka

11. 10. 2018 15:14

cecilka: odepsala jsem v SZ:-)

cecilka

11. 10. 2018 14:17

Lenunka: a ste s ním spokojná?

Lenunka

11. 10. 2018 12:53

cecilka: to chce ostrý nůž, no:-), já na to používám keramický

cecilka

11. 10. 2018 12:25

Izabella929: Recept je skutočne skvelý a s tou omáčkou je to naozaj výborné. Akurát by ma zaujímalo, ako sa vám podarilo urobiť mriežku na surovom mäse. Teda na koži. Ja som to moje vybrala z mrazničky, nechala som ho chvíľu "oteplieť" a rezala som a rezala, priznám sa, že som sa narobila ako baník a v istej chvíli som to chcela vzdať.

cecilka

11. 10. 2018 12:17

:yes::yes::yes:, <3:-K odporúčam vyskúšať.

Izabella929

10. 10. 2018 17:33

klukodvody: Treba vyskúšať, som presvedčená, že vám to bude chutiť..mäsom som ani nejedla , iba som si knedlík namáčala v omáčke..som rada, že ťa recept zaujal..):-K

klukodvody

10. 10. 2018 16:15

Zajímavá kombinace. To by mně asi nenapadlo a tak to vyzkouším. Vůbec to nevypadá špatně. Srdečně zdravíme. :-K:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pečený bůček vepřový bůček peceny bucek recept vepřový buček recept pečený recept na bůček pečeny recept na pečený bůček vepřový bůček recepty recepty z vepřového bůčku pečeny buček recept pečený pečený vepřový bůček pečení buček recept pečený recepty - pečený bůček recept na buček okurkova omacka z bůčku vepřový bok s omáčkou

Suroviny: bok vepřový, cibule, česnek, sádlo, sůl, pepř, kmín celý, paprika sušená sladká, olej, máslo, mouka hladká, mléko, smetana na vaření, rybíz černý, sůl, cukr, šťáva citronová, okurka čerstvá

TopRecepty.cz

Pečený vepřový bůček s okurkovou omáčkou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l46j