Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Kuře ,,m" šermel smažené s vejci

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min

120 min (120 min příprava)

22. 2. 2013 10:56

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 742 kJ / 2 329 kcal
Bílkoviny50,33 g
Tuky215,89 g
Vláknina14,73 g
Cholesterol 1,55 g
Sodík 550 mg
Sůl1,13 g
Sacharidy41,08 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Majka8

27. 2. 2013 11:28

Jitkas:Vyndala jsem z mrazáku stehna a odpoledne se na to vrhnu,použiju trochu kurkumy,nedá se nic dělat,pokuď budu tápat,tak písnu,ju?

Jitkas

27. 2. 2013 11:15

Majka8: muzes dat kurkumu, ovsem chut safranu to neni, barva ano.

Majka8

27. 2. 2013 11:04

Majka8:Stála jsem si na vedení,po druhém přečtení jsem už pochopila..uvařila bych,ale nemám šafrán,dá se něčím nahradit a není lžička hodně?V létě jsem kupavala na trhu,za pár snítek jsem dala 80,-kč a lžička to rozhodně nebyla:-//

Jana

27. 2. 2013 10:49

má být *můžeme mít utřený česnek* omluva - moc jsem spěchala

Jana

27. 2. 2013 10:47

:-) Když může mít utřený česnek :-! proč ne cibuli??? Já na tom nevidím nic divného. Rozkrájím nadrobno a a plochou stranou nože rozmačkám - utřu.:-)) Česnek většinou se solí, ale bez ní to taky jde.

Ivana41

27. 2. 2013 10:37

monika: Asi jsi slyšela ještě málo ;-)

Ivana41

27. 2. 2013 10:36

Jitka Nováková Nejdek: Nevím, co je na tom divného je to originál recept z Marocké kuchařky a odzkoušený

Ivana41

27. 2. 2013 10:34

Drobek: Nechápu tvojí reakci JSEM TEĎ Z TOHO ZMATENÁ JÁ

Ivana41

27. 2. 2013 10:33

Eliza: Cibule se nerestuje, pouze se dá vařit s kuřetem;-)

Ivana41

27. 2. 2013 10:32

Majka8: To musíte napsat autorovi, ale vyřila jsem to a je dobré

Ivana41

27. 2. 2013 10:31

Recept je doslovně přepsán z kuchařky Marocká kuchně - encyklopedie kulinárního umění, vše jsem po sobě četla a pokud nerozumíte výrazu utřená cibule (ale cibuli jsemi doma třela, jde to)tak jsem to přepsala na umletá, ostatní věci jsou správně.

Majka8

23. 2. 2013 15:42

Jejda,s tohoto receptu jsem trošku mimo mísu...zřejmě jsem pomalu chápající,ale je to poprvé,co si nevím rady,připadá mně to jako PAT A MAT a je to!!!!;-)

Eliza Eliza

23. 2. 2013 13:16

Mně to nepřijde jako špatný recept, možná jen trochu zmateně napsaný. Myslím, že jsou to vlastně doměkka dušené porce kuřete s kostí, následně smažené v bramborovém "těstíčku" (zřejmě předtím orestovat cibulku na másle, potom kuře a pak teprve zalít vodou nebo vývarem). K tomu bramborové kroketky ze zbytku hmoty jako příloha a podlité cibulovou omáčkou z výpeku... Proč by ne? Dovedu si to představit.:yes:
Toho šafránu je samozřejmě moc..

Jitka Nováková Nejdek

22. 2. 2013 21:32

Tady jsem četla různé recepty, ale takhle jsem se dlouho nezasmála. Pejsek a kočička jsou břídilové.:-D:-D::-D

Jikotka Jikotka

22. 2. 2013 17:27

Kávová lžička šafránu by přišla asi na tisícovku :no:,jeden gram stojí kolem 200,-:-//:-//

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Petra Burianová

nově v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kure s vejci kuře na vejci vaříme kuře kuře ve vejci vejce kuře kure vejce recept kuře vejce kuře na cibuli zalite vejci marocké kuře ve vejcích vaříme s kuřete malá encyklopedie kulinarniho umeni recepty ze zbytku brambor a kuřete recept kure smazene vaříme z kuřete recepty

Suroviny: kuře, vejce, cibule, brambory, petržel, máslo, olej olivový, šťáva citronová, pepř, šafrán, skořice celá, kmín mletý

TopRecepty.cz

Kuře ,,m" šermel smažené s vejci

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WBDx