Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 106 kJ / 2 654 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,45 g |
Tuky | 94,98 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 1,01 g |
Sodík | 384 mg |
Sůl | 0,83 g |
Sacharidy | 379,94 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlá bublanina s rybízem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4K1V
Moje poznámka
Rychlá bublanina s rybízem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4K1V
Nejnovější recepty
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 1 hodinou
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kmínová polévka s cizrnou
TondaJ před 11 minutami
Šťáva z květů černého bezu 2
Jindriskas před 41 minutami
Bezé ořechová roláda se šlehačkou
Jandulka13 před 58 minutami
Gnocchi s cuketou
veronika_straka před 1 hodinou
Květákové karbanátky
Valis před 1 hodinou
Domácí papardelle (nebo tagliatelle)
janatka před 2 hodinami
Rybízový koláč s drobenkou
kunananuk před 2 hodinami
Květáková kari rýže s kokosovým mlékem
janatka před 2 hodinami
Paštika z kuřecích jater
Janet.P před 2 hodinami
Tématické fráze:
bublanina s rybízem,
rybízová bublanina,
rychlá rybizová bublanina,
pečeme s rybízem,
rychla bublanina,
rybízová bublanina recept,
pečivo s rybízem,
pečeme s rybízem - recepty,
rybízový bublanina,
ovocná bublanina s rybízem,
co s rybízem,
bublanina s černým rybízem,
recepty bublanina dia rybízová,
bublanina bez cukru,
rybízová bublanina rychlá,
babicovy dobroty recepty 2.3.2013,
pečeme z rybízu,
recept na bublaninu,
rabízová bublanina recept,
rybízová bublanina s jogurtem
Suroviny:
mouka polohrubá,
mouka hladká,
cukr moučkový,
pečivo,
máslo,
vejce,
kefír,
cukr vanilkový,
rybíz
Komentáře (6)