Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 106 kJ / 2 654 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,45 g |
Tuky | 94,98 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 1,01 g |
Sodík | 384 mg |
Sůl | 0,83 g |
Sacharidy | 379,94 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlá bublanina s rybízem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4K1V
Moje poznámka
Rychlá bublanina s rybízem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4K1V
Nejnovější recepty
Banánové muffiny s kousky čokolády
Přidáno před 11 hodinami
Tvarohové knedlíčky plněné švestkami
Přidáno před 12 hodinami
Čalamáda
Přidáno před 12 hodinami
Švestkový crumble s ořechy
Přidáno před 13 hodinami
Cizrnový teplý salát s rybou
Přidáno před 13 hodinami
Muffiny se švestkami a mákem
Přidáno 12. 9. 2025 20:48:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tenký koláč z tvarohu a švestek s drobenkou
esso před 4 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Vytvarnik před 6 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Theodora před 7 hodinami
Smažená rýže s vejci a krevetami
DagmarK před 7 hodinami
Kynutý se švestkami ... koláč
Nikijaho před 8 hodinami
Polévka z hlívy
MichaelaKulova před 8 hodinami
Banánové muffiny s kousky čokolády
kacaba10 před 9 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 11 hodinami
Karamelové zelí
Jaroslav.gois@gmail.com před 12 hodinami
Tématické fráze:
bublanina s rybízem,
rybízová bublanina,
rychlá rybizová bublanina,
pečeme s rybízem,
rychla bublanina,
rybízová bublanina recept,
pečivo s rybízem,
pečeme s rybízem - recepty,
rybízový bublanina,
ovocná bublanina s rybízem,
co s rybízem,
bublanina s černým rybízem,
recepty bublanina dia rybízová,
bublanina bez cukru,
rybízová bublanina rychlá,
babicovy dobroty recepty 2.3.2013,
pečeme z rybízu,
recept na bublaninu,
rabízová bublanina recept,
rybízová bublanina s jogurtem
Suroviny:
mouka polohrubá,
mouka hladká,
cukr moučkový,
pečivo,
máslo,
vejce,
kefír,
cukr vanilkový,
rybíz
Komentáře (6)